11 de juny de 2015
11.06.2015

"Jugarem contra un equip que va tenir un peu i mig a Primera"

11.06.2015 | 00:00
Ranko Popovic El tècnic serbi no creu que l´estat anímic dels jugadors sigui un factor determinant per al duel: "Ells estaran bé".

L'entrenador del Saragossa, Ranko Popovic, va dir ahir sobre el Girona que ningú ha d'oblidar que aquest vespre s'enfrontran un equip que va tenir peu i mig a Primera Divisió. "Ha estat el més regular de tots els equips durant la temporada. Els hem de tenir moltíssim respecte. És un equip molt competitiu que no té gaires coses, però que el que fa, ho fa molt bé", va destacar el serbi.
Popovic va avisar que el conjunt gironí té "molt perill" perquè compta amb "una plantilla de qualitat" i va reiterar que l'estat anímic en què es trobi l'equip gironí no serà "determinant". "Nosaltres estem bé i ho hem de demostrar. Ells no crec que estiguin malament. Hem d'estar a una gran alçada i en bon estat físic i anímic per poder competir i aconseguir un bon resultat", va dir Ranko Popovic. El tècnic balcànic va recordar les paraules que els havia dit als seus jugadors després d'acabar l'entrenament: "Si calcules molt en aquest tipus de partits després no se sap com sortiran aquests càlculs. Deixar alguna cosa per després si ho pots fer ara no m'agrada i no és la meva manera de pensar". Per això, Povovic va recalcar ahir als seus jugadors que no cal especular i que han de jugar els dos partits "com si fossin els últims, per guanyar".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook