Pablo Machín encara tenia ahir molt fresc el que va passar diumenge a Montilivi, perquè va "ser un moment extremadament dolorós, amb molts sentiments durs, però ara tenim clar que som professionals i no ens podem rendir". "Tenim dues opcions, o rendir-nos i donar-ho tot per perdut, o no engegar a rodar tot el treball que hem fet al llarg de la temporada. Sabem que no ho podem fer", va dir Machín, que està convençut que és precisament aquest "gran treball" que l'equip ha fet en els darrers mesos els que els ha donat "aquesta segona oportunitat que ara volem aprofitar".

El tècnic del Girona ha intentat fer veure als seus jugadors que "a principi de temporada tots hauríem donat per bo jugar el play-off" i que "som uns privilegiats perquè molts equips es voldrien canviar nosaltres per poder estar en aquesta situació".

Machín no creu que la baixa de Borja Bastón sigui un problema insuperable per al Saragossa. "Willian José va fer l'altre any una gran temporada amb el Castella i també ho ha fet bé aquesta temporada tot i que el gran paper de Borja Bastón li ha fet jugar menys minuts". El tècnic va recordar que el Saragossa és un equip "amb molt pes i tradició en el futbol espanyol".