L'expectació pel Girona creix. A la ciutat, a les comarques i a tot Catalunya. Dijous, l'anada de les semifinals del play-off d'ascens a Primera al camp del Saragossa va batre rècords d'audiència: la transmissió televisiva que en va fer el canal Esport3 va reunir 111.000 espectadors de mitjana (4'7% d'audiència), convertint-se en el duel de Segona A més vist aquesta temporada. Durant la segona part, quan els gironins dominaven per 0-3, es va arribar a un pic del 5,7% i Esport3 va arribar a ser el cinquè canal més vist del moment. El canal temàtic esportiu de Televisió de Catalunya també té previst oferir demà (17.00) el partit de tornada, amb una programació especial que començarà a 1/4 de 5 amb una edició prèvia del Gol a gol i que seguirà al final de l'enfrontament amb l'emisió de les rodes de premsa dels entrenadors i les primeres reaccions dels jugadors. Canal+ també l'emetrà perquè ha decidit emetre els dos duels de tornada de la promoció, avui el Las Palmas-Valladolid i demà el de Montilivi.

El Saragossa-Girona és va convertir en el segon partit més vist de la categoria per Esport3 des que el 12 de juny de 2013, també en un play-off d'ascens a Primera, l'Alcorcón i el Girona reunissin al voltant de la petita pantalla 119.000 espectadors i una quota del 5,4%. En cas de passar a l'eliminatòria definitiva, l'operador encarregat d'emetre els partits seria Canal+, que disposa de l'exclusiva.

Fins dijous el partit més vist de l'any de Segona A per Esport3 era l'Alabès-Girona (0-3) ofert el 20 de maig en plena pugna dels de Ma?chín amb l'Sporting per l'ascens directe a Primera divisió. Va aconseguir 105.000 espectadors i una quota del 3,3%, molt per sobre de la mitjana de la cadena. El Girona té quatre partits entre els deu més vistos de l'any: els de Saragossa i Vitòria, el derbi contra el Llagostera a Montilivi, i la visita a Albacete. La resta del rànquing està acaparat pel Barça B. Els pitjors partits del Girona en termes d'audiència van ser la visita del Valladolid (per Setmana Santa, 0'8%), i el Girona-Alabès (just abans de Nadal, 0,5%).