Poques hores després del tràgic desenllaç de la darrera jornada de Lliga que va deixar el Girona sense l´ascens directe, el club va engegar una campanya a les xarxes socials amb el hashtag #imparables. La patacada havia estat tan forta que calia reaccionar immediatament per tornar a engrescar l´afició i esperonar els jugadors. De seguida, els membres de les penyes i d´altres aficionats incondicionals van començar a transmetre missatges d´ànims a través del Twitter. Va ser una reacció en cadena que va aconseguir mantenir viva una flama que semblava que s´havia d´haver apagat amb el gol del Lugo. Entre els molts missatges de suport n´hi ha hagut uns quants de destacats esportistes de la demarcació que s´han mostrat al costat del club en aquest play-off. El protagonista del dia ahir va ser Maverick Viñales. El pilot rosinc, que va signar el segon millor temps als entrenaments oficials de Moto GP a Montmeló,va tenir temps abans de rebre el president del Girona, Patxi Otamendi, que li va fer entrega d´una samarreta amb el seu nom i també el carnet de soci d´honor del club. «Demà rematem l´eliminatòria! Som imparables!», piulava ahir després de la seva gran actuació a Montmeló.

També ha volgut donar el seu suport al Girona, el doble medallista olímpic saltenc, Josep Antoni Escuredo. L´exciclista va escriure «La diferència entre el possible i l'impossible pot ser nomès una qüestió d'actitud ànims, força i perserverança!». Un altre gironí il·lustre i amb medalla olímpica ésAlbert Rocas. El palafrugellenc, actual jugador del Naturhouse La Rioja piulava aquesta setmana «confiem en vosaltres Girona perquè sou imparables». El migcampista bescanoní, flamant fitxatge del Veracruz, Marc Crosas, també es va afegir al hashtag.

Fora de l´àmbit de l´esport, també d´altres personatges públics han ensenyat els seus colors blanc-i-vermells. És el cas de l´actor Rafel Faixedas que després del triomf a Saragossa va piular «Gran Pablo Machin, gran Jordi Guerrero, gran staff recuperant aquests grans jugadors! Gran Girona imparables!»

La campanya ha tingut èxit tal i com va quedar pal·lès dijous amb el gran partit i la golejada que va signar el Girona a Saragossa. El 0-3 va demostrar que l´equip està més viu que mai i que, malgrat la garrotada, han recuperat el camí que els ha de dur a l´objectiu final de la Primera Divisió. De ben segur que també hi ha tingut el seu mèrit les pancartes d´ànims i de suport que durant tota la setmana els mateixos futbolistes s´han dedicat a penjar a les taquilles i parets del vestidor.