Pablo Machín ha declarat en la roda de premsa posterior a la derrota a Montilivi contra el Saragossa que "el més normal és que Machín segueixi a Girona. És el més lògic. Tant de bo també continuïn molts d'aquests futbolistes i el futbol". L'entrenador ha definit d'aquesta manera la seva possible continuïtat a l'equip de la ciutat.

L'entrenador de l'equip ha confessat que ha estat un "cop dur" la derrota i no ha volgut valorar l'actuació de l'àrbitre, "Les excuses són de mal pagador. No em penso queixar de l'àrbitre."

I tampoc creu que s'hagi planificat la tornada de l'eliminatòria amb un excés de confiança, segons el sorià l'equip sempre ha estat "ambiciós" i ha dit que havia fet "la millor alineació que ha pensat que seria bona pel Girona", traient càrrega de treball a alguns jugadors. Al final la pilota, un pam amunt o un pam avall, et dóna la glòria o te la treu, ha lamentat l'entrenador.

"El guió ha sigut el somiat pel Saragossa. El penal, les accions a pilota parada... Arribar 0-3 al descans volia dir que havíem de començar de nou un partit de 45 minuts. Però haver quedat tercer no et dóna cap avantatge en aquesta situació. El més just hauria estat que pasessim nosaltres sense pròrroga amb el 0-3, però no anava així." ha reflexionat l'entrenador.