Els missatges d'ànims de l'afició no han cessat durant tota la setmana cap als jugadors del Girona. Dilluns mateix, la plantilla ja s'exercitava amb l'objectiu de transformar tota la ràbia acumulada per no haver pogut pujar directes en ganes i il·lusió dijous. I així va ser, malgrat que pocs apostaven pel Girona en aquest play-off a causa del cop moral de diu?menge passat. Els gironins, després d'aguantar el ruixat inicial del Saragossa, va renéixer de les seves cendres per situar un imponent 0-3 al marcador. Ahir en el darrer entrenament, jugadors i tècnics van tornar a rebre l'escalf dels aficionats que s'havien aplegat a l'estadi per comprar entrades. L'accés a la segona ronda està encarrilat però cal rematar la feina i per això Machín encara no se'n refia. "És cert que tenim un molt bon avantatge però ningú pot pensar que ho tenim fet, començant pels jugadors i seguint pels aficionats. M'agradaria que vinguessin al partit pensant que el resultat és de 0-0 i que hem de guanyar", deia Machín. El d'avui serà un partit de contrastos d'emocions. De saber gestionar bé la desconfiança amb el convenciment. Machín no és cec i veu que el Girona té moltes possibilitats de disputar dos partits més la setmana que ve i, per això, molt probablement farà un parell o tres de canvis.

El Saragossa va arribar ahir al vespre a l'estació de Girona conscient que la missió que li espera aquesta tarda a Montilivi és realment complicada. Malgrat que el seu tècnic Ranko Popovic es va encarregar des de dijous al vespre mateix d'intentar mantenir una mica caliu per a una possible remuntada, són ben pocs els aficionats que hi confien. L'absència per lesió del seu màxim golejador Borja Bastón dificultarà encara més l'empresa per als aragonesos. Ranko Popovic s'aferra al lema del club "Saragossa no es rendeix" per, "com a mínim, intentar-ho". L'entrenador serbi explicava que el Saragossa ve "a guanyar" a Montilivi. "No m'importa el resultat. El que vull és que hi hagi actitud per intentar acabar bé", deia el balcànic, que confia que el seu equip "marqui aviat". "Si és així, tot és possible", avisava.

Popovic podrà disposar avui del porter titular, el marroquí Bono, que ahir al vespre va aterrar a Barcelona procedent d'Agadir i es va desplaçar després a Girona per carretera fins a arribar a l'hotel de concentració.