Un dels grans temes de 'Gran Hermano 16' ha estat l'estranya relació que han mantingut dos dels seus concursants, Han i Aritz. El primer, el xinès de Granada i gai reconegut, s'enamorava del segon, el basc del barret i que va dir ser heterosexual. Tots dos han viscut una relació molt intensa entre les quatre parets de la casa de Guadalix de la Serra, però les coses no han quedat clares entre ells.

Han ha parlat amb la revista Lecturas per intentar aclarir els fets de la seva amistat especial amb Aritz. "No el coneixia de res. El que diuen per aquí és mentida", explica amb rotunditat. Però això sí, creu que el basc "sent alguna cosa més que amistat per mi".

"La meva mare m'ha dit que m'oblidi d'Aritz, que m'ha tractat molt malament. Em diu que no em vol veure patir més, explica Han." Potser no havia d'haver sortit de l'armari. No sé si Aritz és gai o no. Potser és heterocuriós perquè ha dit que això que li ha passat és efímer", explica.

Encara que no tots són bones paraules per al seu amic de l'ànima del reality show. Han afirma que Aritz li ha trencat el cor. "Ell s'ha excitat amb un home i està sorprès amb si mateix", diu Han abans d'afegir que aquests dubtes no justifiquen el seu comportament i que s'ha sentit com "una joguina, com la nina inflable d'Aritz".