15 de juny de 2015
15.06.2015

Palatsí, que haurà de ser operat, podria estar 3 mesos de baixa

Richy és substituït per Carles Mas en ressentir-se d'uns problemes als abductors que arrossegava

16.06.2015 | 07:16
Palatsí, amb crosses.

Jorge Palatsí, segon porter del Girona, haurà de passar per la sala d'operacions. Sense poder viure el seu últim partit del curs des de la banqueta, com ha fet en totes les jornades de Lliga del curs, el de La Salzadella sap que té per davant unes quantes setmanes en què haurà de dedicar tots els seus esforços arecuperar-se del trencament de menisc que va patir en l'entrenament d'aquest passat divendres. Un ?diag?nòstic que l'obliga a ser intervingut.

Palatsí, a qui ahir se'l va veure amb crosses per l'estadi de Montilivi, ha de prendre una decisió i escollir si s'ha d'operar a Girona o a Castelló. Tampoc està clar quin és el procediment de l'operació i això serà el que acabarà determinant el temps que haurà d'estar-se de baixa. Com a mínim, el porter en té per un mes i mig de baixa, però en el pitjor dels casos aquest període es podria allargar fins als tres mesos.

De la seva banda, Richy Álvarez no va poder acabar el partit d'ahir i va ser substituït al minut 18 de la segona meitat per Carles Mas. El gallec feia temps que arrossegava uns problemes als abductors i ahir se'n va ressentir, cosa que va obligar-lo a demanar el canvi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook