El Reial Saragossa es va sobreposar al gol de Jonathan Viera i va acabar vencent amb comoditat (3-1) la UD Las Palmas en l'anada de la final per a l'ascens a la Lliga BBVA, encara que el resultat no deixa sentenciada l'eliminatòria, que diumenge conclourà a ?terreny insular.

L'equip aragonès, un cop més, va saber reaccionar després d'haver començat perdent després d'un greu error defensiu davant d'un gran Las Palmas, que va ser el dominador del partit però que no va saber aprofitar les oportunitats que va tenir. El Saragossa, de nou, va apel·lar la casta i el cor, com va fer en l'eliminatòria anterior amb el Girona, i va creure en les seves opcions tot i haver de remar contra corrent i veure's superat en bastants moments del partit pel seu rival.

Un greu error de Leandro Cabrera en intentar cedir una pilota al seu porter va permetre als visitants avançar-se al marcador gràcies a Jonathan Viera en el minut 19. Els nervis van fer acte de presència després del gol i amb una oportunitat per a cada equip el tècnic saragossista, Ranko Popovic, va canviar el sistema de joc donant entrada Jaime per Cabrera al minut 26, fet que va permetre als locals millorar el joc, perquè van pressionar millor i això va propiciar l'oportunitat de sortir a la contra amb perill.

Així, el primer gol aragonès va arribar al minut 40 gràcies a un cop de cap de Rico després d'un servei de córner. Al retorn dels vestidors el conjunt saragossà va posar el 2-1 en el minut 48 després d'un refús curt del porter Raúl Lizoain que Willian José va cedir a Pedro perquè marqués. El gol va esperonar l'equip canari, que va tenir fins a tres ocasions en només quatre minuts, però van ser els locals els que van aconseguir tornar a moure el marcador gràcies a l'oportunisme de Willian José.