Segurament ha passat despercebut per molta gent. A l´ombra total de Becerra i la seva curta trajectòria a la Copa del Rei, on sí que va destacar per ser un especialista aturant penals, han fet que Montilivi hagi conegut poc Jorge Palatsí. Tanmateix, el porter castellonenc ha estat -reconegut pels tècnics i companys- un dels artífexs de la gran temporada del Girona. La seva gran tasca de vestidor, on és un dels jugadors més estimats pel seu carisma, ha estat molt valorada tant per Machín com pel diretor esportiu, Quique Cárcel. De fet, ahir mateix Palatsí va passar per Montilivi per trobar-se amb Cárcel per parlar del seu futur.

El porter de la Salzadella acaba contracte el proper 30 de juny i encara no sap les intencions que té el Girona. Acabat d´operar del menisc, una intervenció que el tindrà de baixa entre un mes i mig i tres mesos de baixa, Palatsí va reunir-se amb el director esportiu per explicar-li que l´operació havia anat bé i que confiava retallar terminis. Respecte al futur, Cárcel li va exposar que els moviments estan aturats a l´espera de l´aterratge dels nous propietaris. Tot i això, Palatsí considera que haver superat el primer filtre, on sí que han caigut David Garcia, Juanlu Hens i Bordas, és «un bon símptoma». «La meva intenció és continuar a Girona. Estic molt a gust al club, el vestidor i la ciutat. Em sento valorat aquí», deia ahir. Palatsí, com Jandro, és un dels dos jugadors que acaben contracte i que encara no tenen la comunicació oficial del club que no compten. Juncà també, però és molt a prop de l´Elx.

Ramalho, operat amb èxit

D´altra banda, ahir a la tarda va ser intervingut a Vitòria Jonas Ramalho, del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre. El central es recuperarà a Bilbao, amb l´Athletic.