Si Quique Cárcel demana "tranquil·litat i paciència" a l'hora de parlar de fitxatges, tampoc té massa pressa per tancar el capítol de renovacions i baixes. És cert que el club es va afanyar en comunicar l'adéu d'homes com David Garcia, Gerard Bordas i Juanlu Hens, així com també en reconèixer que es vol retenir les sortides de Richy Álvarez i Fran Sandaza. Ara bé, surava a l'aire la incògnita de saber què passaria amb Jandro Castro i Jorge Palatsí. Tots dos acaben avui, dia 30 de juny, contracte amb el Girona, però l'entitat en cap cas ha dit obertament que causaran baixa definitiva. Per tant: Cárcel i Machín els volen per al seu nou projecte? D'ells se n'ha parlat aquesta última setmana i ahir el director esportiu els va nomenar. Això sí, per deixar clar que la seva continuïtat al club és "complicada".

De Jandro, qui ha estat cinc temporades a Montilivi, Cárcel en va destacar la seva "gran estima" cap al Girona, si bé va admetre que "per minuts, sistema de joc i per les seves idees", que segueixi ara mateix no està gens clar. "Li ha donat molt al Girona i tampoc li tanco les portes al cent per cent. Si no és aquest any, a la llarga per què no pot tornar per treballar-hi?", va deixar anar, abans de reconèixer que l'asturià "ha tingut molt pocs minuts" i que el dibuix de Pablo Machín "no és massa bo" per les habitlitats del jugaor. Amb Palatsí, fitxat ara fa dos estius, la situació és similar, si bé cal afegir que el porter tot just acaba de ser operat i estarà encara unes quantes setmanes de baixa. "Dependrà molt del mercat; de si podem o no millorar la vacat que deixaria. Ens ha donat moltes coses i cal prendre una decisió. Ara bé, si no l'hem renovat és perquè no és fàcil que segueixi".

El cas Juncà

Quique Cárcel també va parlar de David Juncà. El de Riumors acaba contracte i té un precontracte signat amb l'Elx, el que dificulta, i molt, que es quedi. Ara bé, la "estranya" situació del club il·licità (encara no sap en quina categoria jugarà) deixa obert el futur del futbolista. "Si hi ha alguna opció que Juncà pugui estar amb nosaltres, està molt clar que ens interessa. Des del primer dia que l'he volgut renovar".