Montilivi per fi va veure una cara nova. Després de molts dies de silenci i poc moviment, ahir el club va presentar oficialment Rubén Alcaraz com el primer fitxatge per a la temporada 15-16. El migcampista barceloní arriba procedent de L'Hospitalet, amb qui ha fet 10 gols, aquesta temporada i amb l'etiqueta de jugador "amb fam i ganes de fer-se un nom a la categoria". Lligat fa mesos per Quique Cárcel, Alcaraz està convençut que no ha errat en la seva elecció malgrat comptar amb altres ofertes.

El barceloní va reconèixer que va patir "com un aficionat més" el "cruel" desenllaç de la Lliga i reconeixia que "d'alguna manera" ell també hi va perdre. Sigui com sigui, Alcaraz es mostra d'allò més il·lusionat per encarar la seva primera etapa a la categoria de plata i ho convençut que el Girona és el millor lloc per fer-ho. "Vinc a un bon club i important a 2a A. Estic segur que he decidit bé i que el Girona és el millor lloc per progressar", deia el jugador que explicava que tant Vivancos _amb qui ha coincidit la segona volta a L'Hospi- com Granell -excompany al Prat- li han parlat molt bé del club. Respecte els objectius que pels quals ha de lluitar el Girona la propera temporada, Alcaraz té clar que la prioritat ha de ser "salvar la categoria".

Després de passar pels planters de Barça, Espanyol i Damm, Alcaraz va debutar amb el Gramenet a 2a B des d'on va fer el salt al Prat on va ser indiscutible en les dues campanyes dels potablava a la categoria de bronze. En la darrera va formar el mig del camp amb Granell. Aquest curs ha explotat definitivament a L'Hospit (10 gols en 34 partits). Als seus 24 anys, Alcaraz també destaca per la seva intensitat. Prova d'això són les 15 targetes que ha vist enguany.