«El Girona està en bones mans». Aquesta és la primera conclusió a la qual va arribar ahir l'alcalde, Carles Puigdemont, després d'haver rebut a l'Ajuntament Samir Boudjemaa i Jean-Louis Dutaret, els nous propietaris del club. «Hem tingut una trobada cordial i formal. S'han vingut a presentar i a mostrar el seu compromís amb el Girona. Pinta bé», va considerar. En la trobada d'ahir no es va posar sobre la taula cap petició formal de part dels nous amos cap al consistori, tot i que des de fa temps club i Ajuntament estan negociant millores per fer a Montilivi aquest estiu com la creació de lavabos a Preferent, un rentat de cara als vestidors i l'adequació dels accessos als nous mòduls de taquilles.

Segons Puigdemont «aquesta temporada el Girona ha generat un capital que s'ha de mantenir i que és irrenunciable, que és la comunió entre l'equip i l'afició». En aquest sentit l'alcalde va expressar que el nou projecte del club de Montilivi, a pesar d'estar governat per dos empresaris francesos, «ha de mantenir el seu tarannà de proximitat», un aspecte on pot tenir un paper primordial la figura del consultor extern Pere Guardiola. L'Ajuntament va mostrar la seva predispoció a mantenir les línies de col·laboració amb el club i és probable que hi hagi nous contactes en les properes setmanes, una vegada estiguin definits els càrrecs executius i del Consell d'Administració del nou Girona.

Donar estabilitat al club de futbol de referència de la ciutat i poder construir un projecte que mantingui la flama que s'ha encès aquest any, amb l'equip quedant-se a les portes de l'ascens, són els objectius que es marcaria Puigdemont en aquesta nova etapa que es va obrir ahir. De moment, l'equip està en situació de viure la vuitena campanya consecutiva a Segona A, convertit ja en tot un clàssic de la categoria.