En només unes hores, el rumor s'havia escampat com la pólvora per les xarxes socials. El suposat interès del Girona per un jugador iraquià anava justificat amb la imatge d'una carta escrita des de Montilivi i dirigida a l'Al-Shorta del mateix país que, també suposadament, havia signat Quique Cárcel. Es tracta de Dhurgham Ismail, un dels futbolistes més prometedors de l'Iraq. Un carriler esquerrà de tan sols 21 anys, que és a l'agenda de diversos clubs i que també, teòricament, és pretès pel Girona. Fins aquí, tot rumors. La presentació oficial de Pol Llonch com a nou jugador blanc-i-vermell va ser la millor oportunitat per preguntar quin grau de credibilitat tenia la notícia. Cárcel, amb un somriure a la boca, va admetre que l'interès és real, si bé no va amagar que, ara mateix, veu "difícil" que l'operació es pugui tancar.

"És cert, hi ha hagut un interès per la nostra part. Encara estem parlant d'aquest tema, com també d'altres. Però les idees les tenim molt clares i sabem quines són les nostres primeres opcions. Conec la persona que el representa, fa temps que me'n parla i també sé de quin jugador es tracta. Considero que té una gran qualitat. No oblidem que és internacional i que molts equips d'Europa es barallen per ell. M'agrada molt, però no serà gens fàcil que pugui venir", explicava Cárcel.

Amb només 21 anys, Dhurgham Ismail s'ha convertit en un dels jugadors amb més talent i també amb més futur de l'Iraq. Vesteix la samarreta de l'Al-Shorta del seu país i ha estat internacional en categories inferiors i, actualment, amb el combinat absolut. Amb aquest equip acumula ja 27 aparicions i ha marcat 2 gols. Un d'ells va ser en l'edició d'aquest any de la Copa d'Àsia, celebrada a Austràlia el passat mes de gener amb un quart lloc final per als iraquians. El seu gran paper l'any 2013 en el mundial sub-20 va situar el seu nom a l'aparador i sembla qüestió de temps que acabi fent les maletes rumb cap a un club amb més renom al continent.