Ho anuncia el web de Movistar+ quan explica que la seva oferta de futbol inclou, «en exclusiva», la Lliga Adelante, i ho confirma la Lliga en els seus quadres horaris quan assenyala que aquest operador serà l'encarregat d'emetre els 11 partits de les dues primeres jornades. Els temps de la Segona A en obert (només s'oferia de pagament el tradicional partit dels diumenges al migdia per Canal+) han passat a la història. A partir d'aquesta temporada, qui vulgui seguir la competició, amb els partits del Girona i el Llagostera inclosos, haurà de passar per caixa i abonar els 25 euros que costa el paquet de futbol d'aquesta plataforma i que també inclou la Lliga de Primera, la Copa i diverses competicions estrangeres com la Premier i la Bundesliga, entre d'altres.

On veure tots els partits de la temporada 2015/16

La temporada passada pràcticament tots els partits del Girona i del Llagostera es van poder seguir en obert, de manera gratuïta, fos a través d'operadors com Esport3, La Sexta o Teledeporte, o mitjançant LaLigaTV, el canal creat per la LFP al seu web per oferir tots aquells partits sense cobertura televisiva. Només van quedar fora d'aquest oasi els duels escollits per Canal+ que, en el cas del Girona, sobretot al tram final del campionat i en el play-off, van ser diversos. D'aquell escenari, però, es passarà a partir del 22 d'agost a un altre de ben diferent: la Segona A deixa de ser de franc i només es podrà seguir per Movistar+. L'operador s'ha negat a revendre els drets a d'altres televisions interessades i, per tant, a hores d'ara Televisió de Catalunya, que tradicionalment oferia els partits dels equips catalans de la categoria, no disposa d'aquest producte i està negociant, a travès de la Forta, disposar de resums tant de Primera com de Segona divisió.

Movistar també té els drets de Primera Divisió, però en aquest cas, ha cedit (perquè així ho marca la llei d'interès general) un partit en obert a TVE que mai serà protagonitzat per equips que disputin competicions europees. L'ens públic també emetrà un duel de Copa per jornada. La resta del pastís se'l repartiran Canal+Lliga i Canal+Partidazo. La Lliga de Campions, en obert, és propietat de TV3 i Antena3, que podran emetre un partit cada dimarts, mentre que Bein Sports, el nou projecte de Mediapro, s'encarregarà d'oferir la resta de duels en pagament a través de plataformes com Vodafone i Telecable (encara està negociant amb Movistar).

A Primera Divisió les franges horàries seran diferents a les del curs passat: divendres i dilluns a les 20.30; dissabte a les 16; 18.15 i 20.30; i diumenge a les 12, 16, 18.15 i 20.30. A Segona A, de moment, no se sap quins seran els horaris, tot i que en les dues primeres jornades hi ha diversos partits que coincideixen i hauran de ser emesos pel sistema multicanal.