Finalment, el Girona ha aconseguit arrodonir la davantera del primer equip per aquesta temporada amb la incorporació de Rubén Sobrino. La SD Ponferradina ha arribat avui a un acord per al traspàs dels drets federatius del jugador manxec al Manchester City, amb el que el davanter es desvincula del club, al qual va arribar l'estiu de 2014 procedent del Reial Madrid Castella.

En virtut d'aquest acord, la SD Ponferradina percebrà, pel traspàs de Sobrino, 275.000 euros nets, un cinquanta per cent de la quantitat global, ja que el Reial Madrid obté per aquesta operació el 50 per cent restant. Sobrino, però, jugarà cedit aquesta temporada al Girona.

La quantitat es podria veure incrementada en fins a 200.000 euros més segons variables i el nombre de partits que arribi a jugar amb el conjunt anglès que milita a la Premier League.

Sobrino, forjat a Valdebebas i que fins i tot ha arribat a jugar un partit amb la primera plantilla madridista (sota les ordres de Carlo Ancelotti, l'estiu del 2014), va ser un dels jugadors més importants del Ponferradina durant l'última temporada. En els més de 40 partits que va jugar va ser capaç de marcar 5 gols: un d'ells, precisament contra el Girona.

Amb aquesta cara nova, l'atac del Girona queda complet després de l'arribada de Jairo Morillas (Espanyol) i Borja García (Còrdova), que s'uneixen a Jaime Mata i Felipe Sanchón.