La connexió Girona-City ha omplert moltes converses aquest estiu. L'arribada al club dels nous propietaris i la relació entre Guardiola i el club anglès ha permès al Girona incorporar jugadors importants.

S'està parlant molt de la relació del Girona amb el Manchester City. Han arribat jugadors importants com Sobrino i Lejeune s'ha quedat. Això els fa ser candidats a l'ascens?

Primer de tot, com més parlem del City, pitjor serà pel nostre subconscient. Tenim un pressupost humil i dels més baixos de la categoria. No ens podem oblidar que lluitem amb equips de molta entitat amb ciutats importants al darrere. Que el Girona vulgui créixer és lícit pero ho està intentant fer contra clubs molt importants. Amb el City no hi ha cap acord ni res. Simplement hi ha molt bones relacions humanes de la gent que estem treballant al Girona amb la que ho fa allà. S'han pogut assolir dues o tres incorporacions del City que ens ajudaran a ser més competitius per assolir l'objectiu de salvar la categoria.

Així no hi ha cap acord signat amb entre el Girona i el City?

És una bona relació de la gent que assessora el Girona i la gent que treballa al City. No hi ha cap lligam signat pel qual el Girona sigui el filial o quelcom de semblant. Sempre ho he reiterat així. Només hi ha molt bona relació perquè jo els conec i la persona que treballa darrere del nostre projecte també.

Vostè parla directament amb els representants del City?

Hi tinc fil directe amb Txiki Begiristain perquè el conec.