El Girona va tornar a marxar amb la cua entre cames dimecres del Nou Estadi. Les sensacions, tot i això, van ser força més bones que les de dissabte a la Lliga, on l'equip hi va perdre (1-0). L'eliminació de la Copa del Rei per penals després de l'empat (2-2) va deixar més símptomes per a l'esperança i, sobretot, va demostrar que la plantilla és àmplia i de garanties. Pablo Machín té claríssim que la Copa és una competició destinada a repartir minuts per tal que els jugadors amb menys protagonisme fins ara puguin acumular ritme per quan els requereixi per la Lliga. Per això va aprofitar per disposar un onze del tot diferent al de dissabte passat amb fins 9 jugadors (Parreño, Llonch, Borja García, Marcelo, Mas, Serrano, Llonch, Coris i Eloi Amagat) que fins ara no havien tingut cap minut. Tot i els canvis partit del Girona va ser correcte a la primera part i mes que notable a la segona però insuficient per poder superar l'eliminatòria. Fora del torneig del?KO a les primeres de canvi, Machín tindrà ara el problema de gestionar una plantilla de 25 jugadors en només una competició per repartir minuts. «És una llàstima que no puguem seguir donant minuts a tots els jugadors en les dues competicions perquè era el que ens hauria agradat», deia Machín al final.

Algunes de les cares noves de dimecres han d'anar guanyant protagonisme a l'equip. El cas més clar és el de Borja García. El migcampista es va incorporar tard a l'equip i malgrat realitzar la pretemporada amb el Castella, feia tres mesos que no disputava un partit. «Duia molt de temps sense competir i ja en tenia ganes. Sobretot per anar-me posant al mateix nivell dels companys ben aviat», explica Borja García, que reconeix que a Tarragona va notar tanta inactivitat. «Per moments m'he trobat bé però sí que notava la manca de ritme i no competir. He de seguir millorant per anar-me posant a to físicament», diu. Borja García va jugar a Tarragona en punta d'atac al costat de Jairo i, després d'una primera part amb escàs protagonisme, va despertar com la resta de l'equip a la represa. Caldrà veure si Machín compta amb ell per jugar a dalt o bé el situa algun dia en algun dels interiors per dotar de més creativitat el mig del camp. El tècnic va subratllar que Borja havia «deixat mostres del bon futbolista que és tot i demostrar que encara no està al seu nivell òptim».

Machín també va tenir paraules d'elogi cap a Pol Llonch, un altre dels futbolistes destacats dimecres. L'ex de l'Hospitalet i l'Espanyol B no va parar de córrer i mossegar durant els 120 minuts i fins i tot va tenir una bona ocasió per marcar. «Ens ha ofert el desgast físic que en tots els partits ens garanteix». Sebas Coris va disputar a Tarragona els seus primers minuts de la temporada. Després de deixar enrere unes molèsties físiques que li van fer perdre els dos últims partits de Lliga, el selvatà va oferir molt bons minuts al Nou Estadi. «Personalment em vaig sentir bé però vaig marxar amb el regust amarg que en el primer gol em van agafar l'esquena», confessava Coris. El de Tossa lamentava l'eliminació. «La clau hauria estat passar, així els que no tenim tants minuts durant la Lliga n'hauríem tingut més».