Després de les derrotes a la Lliga davant el Numància i el Nàstic, i l'eliminació copera en mans del conjunt tarragoní, el Girona de Pablo Machín vol readreçar el rumb aquest diumenge al migdia davant l'Osca. L'equip aragonès, va disputar el seu partit de Copa del Rei un dia més tard que el Girona, el dijous, però no va haver de jugar pròrroga com si ho van fer els gironins. Machín creu que «a aquestes alçades de la temporada jugar una pròrroga és un càstig gran, sobretot després d'haver fet un bon partit i un desgast físic important».

«Estem fent un treball físic molt bo, però malauradament no ens estan acompanyant els resultats». L'entrenador sorià va afirmar que a diferència de la temporada passada, veu els jugadors preparant-se millor físicament però manquen els resultats. De cara el partit de l'Osca, Machín assegura que «l'important és aixecar-nos i no passar més de dues jornades sense puntuar. Els jugadors ho saben i els hem transmès que els punts de diumenge són molt importants». En la primera derrota, davant el Numància, va faltar un punt de concentració, sobretot al tram final de partit, i davant el Nàstic, més atreviment. Respecte a l'eliminació a la Copa, «si hagués estat un partit de lliga hauríem donat el resultat per bo i fins i tot l'empat tindria regust de victòria pel bon treball que vam fer».

Tres jornades sensde puntuar per al Girona donarien un punt d'intranquil·litat a l'equip tot i les alçades de temporada en què estem, ja que «la victòria és molt important per mirar cap amunt i no haver de fer-ho cap a baix», va assegurar Pablo Machín. Tot i aquesta necessitat de guanyar per aconseguir «tranquil·litat», l'entrenador del conjunt gironí no creu que l'equip tingui «pressió» després d'acumular tres partits consecutius sense conèixer la victòria, encara que va afirmar que si «aquest punt extra de necessitat per aconseguir punts serveix per augmentar la motivació dels jugadors, millor que millor». Machín, alhora va destacar que «el passat, passat està. Per poder guanyar els partits hem de donar el màxim tots i cadascú de nosaltres i demostrar davant el rival, que som millors en qualitat».

L'Osca, un rival incòmode

Tot i no sumar encara cap victòria en els tres partits disputats fins al moment, el conjunt aragonès cada partit que passa va agafant més el ritme de competició. L'equip entrenat per Luis García Tevenet arriba a Montilivi amb la intenció de sumar la primera victòria de la temporada. «L'Osca és un equip que tot i tenir dubtes en els resultats inicials tenen capacitats per a competir». Machín va voler destacar alguns dels jugadors del conjunt blaugrana, ja que «compta amb 5 o 6 jugadors amb experiència a Primera Divisió. Són un equip molt competitiu que intenta no arriscar-se en zona defensiva i aprofitar les transicions ofensives». Aquest últim aspecte ?Machín el considera molt important a evitar diumenge per evitar ensurts a la porteria defensada per Becerra. «Tenen jugadors com Machis, Fran Mérida, Camacho o Luis Fernández que poden sorprendre en qualsevol moment i fer mal en atac».

Els jugadors i cos tècnic gironí saben de primera mà que qualsevol equip de la categoria et pot fer mal en un partit, i per això Machín va subratllar que «hem d'evitar que ens sorprenguin. Si estem al nivell que espero que estiguem, tindrem moltes opcions de guanyar». Per altra banda, l'entrenador del Girona va assegurar que «som un equip dominador. ?Juguem molt a camp rival i amb el contrari arreplegat, fet que ens comporta dificultats per desbordar la seva defensa». Amb aquest fet, Machín va recalcar que «la qualitat individual, la fam i l'encert dels futbolistes d'atac és el que ens ha de portar a marcar les diferències del partit».