El Girona segueix sense guanyar a Montilivi aquesta temporada i aquest migdia no ha passat de l'empat a zero davant un ultraconservador Osca. Malgrat que el conjunt aragonès semblava un rival propici per a tallar la sèrie de dues derrotes consecutives i de l'eliminació a la Copa del Rei, la manca d'idees ofensives dels de Pablo Machín ho ha fet impossible. En un partit d'allò més ensopit i el Girona ha vist com volaven dos punts de Montilivi contra un rival que no ha xutat pràcticament entre pals. El pitjor de tot ha estat segurament la fluixa sensació que ha ofert l'equip. Pablo Machín ha optat per fer dos canvis respecte l'onze tipus d'aquest començament de Lliga i ha donat entrada a Eloi Amagat i Coris en el lloc d'Alcaraz i Clerc. Aquests retocs però no han suposat la fluïdesa ofensiva que cercava el tècnic sorià que ha vist com els seus homes s'han estavellat una i altra vegada contra la nutrida defensa de l'Osca. Mata i Felipe Sanchón, a la primera part, han guadit de les millors oportunitats peròno han sabut resoldre-les sols davant el porter Leo Franco. A partir d'aquí, el Girona malgrat tenir el domini de la pilota i del partit no ha trobat la fórmula per plantar-se a l'àrea rival. L'equip ha abusat del recurs de les pilotades a l'àrea sense trobar cap mena de fruit. L'Osca, que amb prou feines ha xutat a porteria, en algun contracop ha posat la por al cos de l'afició gironina. Al final, l'expulsió de Bambock ha fet endarrerir encara més les línies l'Osca i tot i els intents, gens clarividents, del Girona no hi ha hagut maneres de trencar l'empat.

Fitxa tècnica:

0 - Girona: Becerra; Javi Álamo, Kiko Olivas, Richy, Lejeune, Coris (Clerc, min.65); Pere Pons, Granell, Eloi; Felip (Jairo, min.65); i Mata (Serrano, min.75).

0 - Osca: Leo Franco; Oscar Ramírez, Carlos David, Fernández, Morillas; Bambock, Manuel Sánchez, Fran Mérida, Tyronne (Juanjo Camacho, min.75), Carlos Calvo (Machis, min.59); i Luis Fernández (Hèctor Figueroa, min.70).

Àrbitre: David Perez Pallas (col·legi gallec). Ha amonestat als locals Serrano i Lejeune i al visitant Manuel Sánchez. Ha expulsat Bambock (minut 87) per doble amonestació.

Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada de la lliga a Montilivi davant 4153 espectadors.