El Girona ha sumat tres punts molt importants al Carlos Tartiere on ha sumat la segona victòria de la temporada després de la del primer partit a Bilbao.

Els asturians s'han avançat a la primera part, gràcies a un gol de Borja Valle a pilota aturada, però el Girona ha pogut empatar després d'un penal comès per Susaeta sobre Jaime Mata que ha transformat en gol Àlex Granell.

L'1-2 no ha arribat fins al minut 65 amb una gran jugada personal de Javi Álamo acabada amb una brillant centrada rematada a gol per Jaime Mata.

Fins al final del partit, els dos equips han disposat d'oportunitat per tornar a marcar, però l'1-2 ha continuat inalterable tot i que els gironins han jugat els últims partits amb un de menys per l'expulsió de Rubén Álcaraz.

"Hem patit però hem aconseguit una victòria molt important. Ens hem refet, i a més a més hem jugat una bona estona a la segona part amb deu homes", ha valorat Machín en acabar el matx.

1 - Real Oviedo: Esteban; Fernández, David Fernández, Borja Gómez, Peña; Erice, Omgba (Toché, m.68); Susaeta (Edu Bedia, m.65), Borja Valle (Aguirre, m.31), Hervías i Linares.

2 - Girona: Becerra, Álamo, Kiko Olivas, Richy, Lejeune, Clerc, Pere Pons, Eloi (Alcaraz, m.56), Granell, Jairo (Pol Llonch, m.77) i Mata (Coris, m.88).

Gols: 1-0, M.28: Borja Valle. 1-1, M.37: Granell, de penal. 1-2, M.65: Mata.

Àrbitre: Arcediano Monescillo. Ha amonestat a Borja Valle (26') i Susaeta (36'), del Real Oviedo, i a Eloi Amagat (13'), Lejeune (24'), Richy (44'), Javi Álamo (68'), Alcaraz (doble groga 73' 75') i Mata (76'), del Girona CF.