Un dels protagonistes de la victòria del Girona a Oviedo de dissabte va ser Rubén Alcaraz. No va marcar cap gol, ni tampoc va ser un dels herois del 1-2 definitiu. El migcampista tan sols va durar 19 minuts al damunt del terreny de joc. Va veure dues targetes grogues de manera gairebé consecutiva i va deixar el seu equip en inferioritat quan el partit estava més compromès. Alcaraz, que parlava d'una "injusta" expulsió, lamentava haver de descansar la propera jornada (no podrà jugar el derbi contra el Llagostera), admetent també que havia desaprofitat una de les oportunitats que fins ara li ha donat Pablo Machín per demostrar les seves habilitats.

"De tot se n'aprèn", deia Rubén Alcaraz, amb cara de pocs amics a la zona mixta del nou Carlos Tartiere. "Per sort l'equip ha guanyat, que és el que més desitjava", es consolava. No estava massa content l'exjugador de l'Hospitalet, conscient que el Girona hauria pogut sortir força perjudicat per la seva expulsió, encara que considerés que veure la vermella havia estat una decisió massa exagerada per part del col·legiat Arcediano Monescillo. "No vull entrar a valorar el criteri de l'àrbitre. La segona targeta va ser molt rigorosa; de faltes així n'hi ha un grapat cada cap de setmana. I la primera, va ser un malentès. Vaig demanar distància i esperava que ell xiulés, res més", explicava.

El cert és que, només 19 minuts després d'entrar al camp precisament per evitar que Eloi Amagat veiés la segona groga, Alcaraz va enfilar el camí dels vestidors conscient després de dir-li quatre coses al col·legiat: "Li vaig dir que l'expulsió era injusta. Però no li puc dir res més, perquè estaria exposat a una sanció més gran". A més, va admetre que "des que sóc aquí que vull aprofitar totes les oportunitats que em doni l'entrenador per ajudar l'equip. Crec que no ho he fet en aquest cas. El primer que he pensat quan m'han expulsat és que he deixat l'equip amb deu. He patit molt per ells. Per sort, hem guanyat".