El migcampista del Girona, Eloi Amagat, no s'ha entrenat aquest matí amb la resta de la plantilla per culpa d'un problema gàstric que li ha provocat febre, el que el converteix en dubte per al derbi de diumenge contra el Llagostera. Així mateix ho ha explicat Pablo Machín, qui també ha confirmat que el davanter Borja García serà baixa al no haver-se recuperat encara d'una lesió que arrossega des de fa més d'una setmana.

El sorià també ha admès que Rubén Sobrino, encara que hagi treballat amb el grup des de fa uns quants dies, no està en plenes facultats per jugar, però que entrarà a la convocatòria si no queda més remei i que, com a últim recurs, fins i tot podria tenir els seus primers minuts.

Menys clar ha estat quan se li ha preguntat per Javi Álamo. El canari, amb el menisc afectat, va jugar infiltrat ara fa una setmana a Oviedo. Acabat aquell partit, el propi Machín ha explicat que el jugador hauria de passar per la sala d'operacions, si bé aquest procediment es podria aplaçar a l'espera de l'estat físic d'Aday Benítez, el seu teòric substitut. Com que el vallesà tampoc està al cent per cent, hi havia la possibilitat que Álamo també jugués infiltrat el diumenge. Una opció, però, que sembla poc probable. El tècnic ha reconegut que el de Gáldar no ha entrenat en tota la setmana i que amb els metges s'està decidint quan i on s'operarà. Cal veure ara si Aday arriba al cap de setmana amb opcions, o si bé Machín ha d'apostar al carril dret pel jove Serrano o per Sebas Coris.

Sobre el duel amb el Llagostera, Machín ha assegurat que "si en tots els partits pot passr qualsevol cosa, més hi pot haver en un derbi", afegint que té molt clar que els blaugrana "vindran a guanyar" encara que no sap si "primer ens esperaran o, en canvi, sortiran des del primer minut a per nosaltres".