28 de setembre de 2015
28.09.2015

Javi Álamo torna a jugar infiltrat i serà avui que s'operarà del menisc

El canari serà intervingut aquest matí a la clínia Onyar i se li diagnostica un període de baixa aproximat d'un mes

28.09.2015 | 08:56
Javi Álamo torna a jugar infiltrat i serà avui que s'operarà del menisc

Javi Álamo va ser un dels noms propis del derbi. Per molts mo?tius. El primer, i més important, perquè finalment va ser titular. Tot i les molèsties que arrossega des de fa més d'una setmana al menisc, la necessitat ha pogut més que no pas el seny. Amb Aday encara fora de combat i sense cap altra solució de garanties per al carril dret, Machín va decidir apostar pel canari. Ja no hi havia res a perdre. Estava clar que tard o d'hora Álamo acabaria passant per la sala d'operacions, de manera que el tècnic, en consonància amb els metges i amb el propi jugador, va decidir fer-lo jugar els 90 minuts. Infiltrat, com a Oviedo. Va ser també protagonista perquè va signar una bona actuació, sobretot a la primera meitat. I també perquè el club, un cop acabat el derbi, va confirmar que aquest mateix matí el futbolista serà operat.

A Javi Álamo se li practicarà, a partir de les 10 , una menistectomia parcial interna del genoll dret. L'operació tindrà lloc a la clínica Onyar i anirà a càrrec dels doctors Mora i Casanova. D'aquesta manera, es posa punt i final a les infiltracions d'un futbolista que ha hagut d'encadenar dues jornades jugant amb molèsties. Però també s'obre una altra etapa, que durarà al voltant d'un mes (sempre que no hi hagi cap problema amb la intervenció i la posterior recuperació), en la qual Pablo Machín es quedarà sense el seu carriler dret titular i un dels homes més desequilibrants de la plantilla. "Estic molt intranquil. És un futbolista molt important per a nosaltres i ha de passar per la sala d'operacions. Poc tranquil puc estar quan he de fer jugar un home que no ha entrenat en tota la setmana i que ha d'infiltrar-se per poder saltar al camp", deia el tècnic en sala de premsa. El sorià haurà de buscar, com a mínim de cara a les properes quatre jornades de Lliga, un recanvi per al de Gàldar. Segurament el trobarà en Aday Benítez, que aquesta mateixa setmana tornarà a entrenar-se després d'haver-se perdut els tres últims partits per lesió (Osca, Oviedo i Llagostera).

Encara que a partir d'avui haurà d'estar un mes sense jugar, Javi Álamo veu una mica de llum en un tema que li estava fent la ?guit?za. El canari lamenta haver-se d'aturar, però com a mínim sap que així farà net de les seves molèsties al menisc i que, quan torni, ho podrà fer al cent per cent. "Tinc ganes de recuperar-me per tornar a jugar amb moltes més ganes", deia ahir el jugador, que revelava també que avui s'havia d'operar i també es diagnosticava, ell mateix, unes "tres o quatre setmanes" de baixa. Álamo també va explicar per què havia tornat a vestir-se de curt tot i que uns dies abans Machín havia reconegut que era "molt complicat" veure'l en acció durant el derbi: "Fa uns dies em van comentar que existia la possibilitat de jugar de nou. Que no existia cap perill i que no em podia passar res. Estic content d'ajudar en tot el que sigui possible i per això no hi he posat cap problema", va dir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook