Nwakali a banda, l'altre misteri que envolta la plantilla del Girona d'aquesta temporada és Rubén Sobrino. El davanter va arribar cedit pel Manchester City poc dies abans d'iniciar-se la lliga arrossegant una lesió que el va mantenir inactiu les primeres jornades. Quan ja s'estava entrenant amb el grup i semblava que podria anar convocat el cap de setmana passat contra el Llagostera, un inoportú cop a la zona que havia tingut afectada en la sessió de dissabte passat li va fer donar un pas enrere. Ahir Pablo Machín va explicar que pateix una lesió "cridanera" perquè pateix "un edema ossi molt dolorós, tot i que per fortuna no té cap trencament muscular".

El tècnic del Girona, tot i ser poc amant de posar-se terminis a l'hora de recuperar jugadors, tal i com ell mateix va deixar clar, va considerar que podria estar a punt pel proper cap de setmana, que l'Almeria visitarà Montilivi. "Espero tenir-lo a disposició en una setmana", va deixar clar.

Sobrino donarà una alternativa més al tècnic Pablo Machín per a la davantera, ara que també el tècnic sorià és a punt de recuperar Borja García. En els darrers partits els dos jugadors més ofensius del Girona a l'onze titular han estat Jaime Mata i Jairo.