El Girona ha encaixat tercera derrota de la temporada en caure aquesta tarda a Miranda de Ebro per la mínima (1-0). En un partit força discret, els de Pablo Machín s'han vist superats en tot moment per la intensitat dels locals que ha trobat el seu premi amb un gol a la sortida d'un córner rematat, a plaer davant Lejeune, per Álex Ortiz (m.80). El perill del Mirandés a pilota aturada ha estat constant durant tot el partit davant un Girona que no ha estat capaç de contrarestar-lo de cap manera.

L'entrada de Felipe Sanchón ha revitalitzat una mica l'atac a la segona part però ha estat insuficient per a perforar la porteria de Raúl Fernández. La més clara dels gironins l'ha tinguda Jairo Morillas però el davanter andalús s'ha estimat més cedir la pilota enrere quan ho tenia tot de cares per fer-ho. Ni Borja García, que ha reaparegut després de la lesió, ha servit per a mirar de gaudir d'una darrera ocasió per empatar el partit. La derrota deixa el Girona amb 8 punts abans de rebre diumenge (20.15) l'Almeria a Montilivi.

1 - CD Mirandés: Raúl; Galán, Álex Ortiz, Kijera; Carlos Moreno (Carnicer, min.83), Rúper (Lázaro, min.70), Provencio; Lago Junior (Abdón Prats, min.67), Néstor Salinas, Álex García; Ion Vélez.

0 - Girona CF: Becerra; Richy, Kiko Olivas, Lejeune; Aday (Borja García, min.73), Pere Pons, Eloi Amagat, Granell, Clerc (Pol Llonch, min.86); Mata (Felipe Sanchón, min.60), Jairo.

Gols: 1-0, min.80: Álex Ortiz.

Àrbitre: Ruipérez Marín (Col·legi Castellano Manxec). Ha mostrat targeta groga als locals Carlos Moreno i Prats.