El Lugo, l'equip que va acabar amb les esperances del Girona de pujar la temporada passada a la Primera Divisió, tornarà a trepitjar l'estadi de Montilivi el proper diumenge 8 de novembre a les 5 de la tarda, després que la Lliga de Futbol Profesional hagi fet públics els horaris corresponents a la jornada número 12 del campionat.

Serà el primer cop que l'equip gallec torni a terres gironines després del dramàtic partit que tots dos conjunts van protagonitzar el primer cap de setmana de juny. Als gironins els valia amb la victòria per aconseguir l'ascens o fins i tot amb un empat en tenien prou si l'Sporting era incapaç de guanyar per més d'un gol de diferència al camp del Betis.

Al final, els asturians es van imposar per 0-3 a Sevilla i el Girona, que dominava gràcies a un gol de Sandaza (1-0), va veure com Pablo Caballero signava el definitiu empat al temps afegit. Tot plegat, en un duel que va acabar amb polèmica: l'àrbitre va anul·lar un gol a Lejeune en l'acció següent i una ampolla va impactar amb un dels assistents.

De la seva banda, el Llagostera visitarà San Mamés el dilluns 9 de novembre. Els blaugrana s'enfrontaran al Bilbao Athletic a partir de dos quarts de 9 de la nit.