A un quart d'hora pel final, el Girona tenia el partit molt complicat després de 75 minuts de mostrar la seva versió més grisa i d'encaixar dos gols a pilota aturada dels madrilenys: Mantovani (20') i Gabriel (53'). Machín ha intentat que el seu equip anés a buscar l'empat amb l'entrada de Jairo i Borja Garcia i ha acabat trobant la recompensa amb l'empat final. En el minut 76, Felipe ha enviat la pilota al pal amb un gran xut des de fora l'àrea i el refús l'ha aprofita Mata per marcar el 2-1. Fins al final el Girona ha seguit buscant l'empat, però el segon gol no ha arribat fins al minut 93 en una jugada semblant a la del primer. Rematada del Girona al pal i aquest cop ha estat Jairo qui ha caçat la pilota per fer el 2-2.

Amb l'empat d'avui a Leganés, el Girona es manté fora de les posicions de descens.

2- Leganés: Serantes; Víctor Díaz, Insua, Mantovani, Luis Ruiz; Gabriel (Bustinza, min.84), Alberto García, Omar; Eizmendi, Szymanowski (Galarreta, min.63) i Borja Lázaro (Guillermo, min.54).

2- Girona: Becerra; Olivas, Richy, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Eloi Amagat (Borja García, min.65), Granell (Pol Llonch, min.80); Aday (Jairo, min.46), Felipe i Mata.

Gols: 1-0, min.20: Mantovani. 2-0, min.52: Gabriel. 2-1, min.78: Mata. 2-2, min.94: Jairo.

Àrbitre: Ais Reig (comitè valencià). Ha amonestat a Lejeune (min.14), Borja Lázaro (min.25) i Mantovani (min.94). Ha expulsat Jairo per doble groga (min.75 i min.94)

Incidències: Partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Adelante disputat a l'estadi de Butarque davant 3.328 espectadors.