L'autor de l'empat en l'últim suspir a Butarque, Jairo Morillas, compateix pitxitxi de l'equip amb Jaime Mata, tots dos amb tres gols anotats en nou jornades disputades, però ho fa amb menys de la meitat de minuts que el davanter madrileny.

Jairo va aconseguir trobar porteria contrària en la primera jornada, al camp de l'Athletic de Bibao B i també en el derbi davant el Llagostera. Amb el gol del Leganès, el davanter en suma tres i té una mitjana d'un gol cada 124 minuts (ha jugat un total de 374 minuts), molt menor que la de Mata, que aconsegueix marcar cada 256 minuts (ha jugat 765 minuts).

El renidment de Jairo amb el Girona està sent molt bo i està exercint de revulsiu quan més ho necessita l'equip. Ha jugat tres partits de titular i cinc de suplent i dos dels tres gols que ha fet ha estat sortint des de la banqueta. Juntament amb Mata, han donat amb els seus gols 8 dels 10 punts que té l'equip a la classificació. Els altres golejadors de l'equip en aquestes nou primeres jornades de lliga han estat Aday (1), Lejeune (1) i Granell (2).

En els nou partits disputats fins al moment, Pablo Machín només ha considerat Jairo prescindible en un, en l'empat de la setmana passada a Montilivi davant l'Almeria (1-1). En els altres vuit partits, ?Jai?ro ha intervingut en tots i ara, per culpa "de l'eufòria del gol", com assegurava el mateix jugador a la zona mixta, es perdrà el del proper cap de setmana davant el Saragossa a casa per culpa d'una expulsió. Aquesta va arribar de manera absurda, ja que el davanter es va treure la samarreta per celebrar l'agònic empat i l'àrbitre el va amonestar amb la segona targeta groga. Va voler rectificar i posar-se-la ràpidament, però no es va escapar de la sanció.

No obstant això, l'equip necessita la feina de jugadors com Jairo, que amb instint de golejador, siguin capaços de desencallar partits com el de Leganés, on l'equip segurament no va fer mèrits per empatar però va tenir fortuna.