Cap problema va tenir Pablo Machín al final del partit per dir que el seu equip ahir no havia tingut la millor tarda. "No ha estat el nostre millor partit ni tampoc el pitjor dels últims temps. No vull enga?nyar ningú i el matx estava més perquè el Leganés el guanyés fàcilment, entre cometes, que no pas perquè nosaltres l'empatéssim". El tècnic sorià, tanmateix, "no" considerava que el Girona hagués estat "a un nivell molt inferior" al del rival ni que el Leganés els hagués "passat per sobre". A més, va instar tothom a buscar el cantó positiu del partit d'ahir, que va ser "el punt sumat gràcies a remuntar dos cops". I és que, per al tècnic, si comptéssim el joc vistós i les ocasions, nosaltres ens mereixeríem més punts dels que tenim".

Des que va començar la temporada, que Machín està intentant fer pedagogia del retorn als orígens. El tècnic de Gómara vol que el Girona torni a ser el club humil i modest, que sense fer fressa, pot ser capaç de tot. Tanmateix, no se n'acaba de sortir. Machín veu en l'entorn que el llistó de la temporada passada està molt alt que no hi ha manera de començar de zero. "No entenc per què hem de ser millors que el Leganés. Treure un punt d'aquí sempre és bo", deia Machín. En aquest sentit, el míster blanc-i-vermell recorda que la realitat de la temporada passada amb l'actual ha canviat moltíssim. "Érem un equip que dominava a tots els camps. Ara és una altra realitat i l'hem d'assumir. Com més aviat ho fem, molt millor per saber on som".

Malgrat l'alegria del gol final de Jairo Morillas, Machín va marxar amoïnat de Butarque. La manca d'arribada a l'àrea local i, sobretot, la facilitat amb què els jugadors locals van rematar les accions dels dos gols a pilota aturada són dos aspectes que preocupen. "Mai puc estar content si ens fan dos gols. No ho estic a nivell defensiu i molt menys amb l'ofensiu". Els gols de Mantovani i Gabriel a la sortida d'una falta i d'un servei de córner no van agradar gens a Machín que havia avisat els seus homes del perill del Leganés en aquest tipus d'accions. "Els seus gols no han arribat per joc sinó perquè han estat més llestos, més atents o, i no m'agrada dir-ho, més professionals. Sabíem del que fan i ens han sorprès. Podem corregir-ho", argumentava.

El Leganés va anar perdonant oportunitats de gol i arribades clares on no va escollir bé la penúltima passada que haurien pogut sentenciar el partit. No ho va fer i el Girona, amb dues urpades, va igualar increïblement el partit. Machín subratllava, però, que el 2-0 sempre és un resultat "enganyós". "Quan el partit es posava perquè ells ens guanyessin més tranquil·lament, el 2-1 de Mata ens ha obert les portes del cel i a ells els ha fet entrar dubtes. Al final en uns minuts finals bojos hem tingut l'encert i el premi de sumar un punt que ens va molt bé", deia. En aquesta línia, l'entrenador gironí admetia que el desenllaç d'ahir pocs dies més es repetirà. "En el 90% dels casos, el partit hauria quedat 2-1". Ara bé, Machín també va recordar que el Numància "ja ens va guanyar amb el temps complert" i que el Llagostera va salvar un punt.