Corria el minut 24. El Girona tenia l'Osasuna controlat, havia gaudit fins i tot d'un parell d'ocasions per avançar-se i, el més important, amb prou feines patia contra el fins ahir líder, empès per 14.000 aficionats a El Sadar. I aleshores va aparèixer Rubén Alcaraz, capaç de fer emmudir un dels estadis amb més pedigrí del futbol espanyol en menys de mig minut. El temps que va necessitar per tallar una pilota al mig del camp, avançar uns metres, mirar la porteria i, veient avançat Nauzet, enviar-li una canonada al fons de la xarxa. "No l'he vist repetit però els companys m'han dit que ha sigut un bon gol. Això és l'anècdota. Jo he sigut protagonista per haver fet el 0-1, però al final ha guanyat tot l'equip", deia l'exjugador de l'Hospitalet, satisfet, això sí, perquè "personalment surto reforçat".

Preguntat per com recordava l'acció va explicar que "és una jugada ràpida, al mig del camp, on l'Osasuna perd la pilota i jo, sense pensar-m'ho, miro la porteria i faig el xut. És una virtut que tinc i avui ha donat els seus fruits", destacava. Alcaraz va recordar que "la temporada passada, a Segona B, vaig protagonitzar una notable ratxa golejadora i vaig fer bons partits, i per què no continuar la línia a la Lliga Adelante".

Sobre el partit en general, el migcampista del Girona va dir que "el vestidor està molt content pels tres punts en un camp molt complicat. Hem demostrat que competim bé i ara hem de fer bo aquest resultat contra el Lugo a Montilivi". En aquest sentit va reconèixer que "hem fet un pas endavant" tot i matisar que el vestidor sempre ha estat convençut de ser "un bon equip". "Potser des de fora sí que ens havíen arribat alguns dubtes i per això era important guanyar aquí, més que res, per l'aspecte anímic". Segons va afegir: "La primera part ha sigut nostra i la segona, de l'Osasuna, encara que hem sabut patir per endur-nos la victòria cap a Girona". Ara, amb tres triomfs fora de casa, l'assignatura pendent és guanyar per fi a l'estadi.