Pablo Machín és d'aquells entrenadors als quals els agrada la gresca. Sap que el seu Girona no està en un bon moment -ho admetia dissabte passat, després d'empatar amb el Saragossa- i també és conscient que demà la visita a Pamplona és de les complicades. Però ell considera que al Sadar els espera una «gran oportunitat» per reivindicar-se. És més, Machín veu l'Osasuna com el «millor rival» per posar la primera pedra cap a l'esperada reacció. «Si hem de fer un pas endavant, on millor que al camp del líder?» es preguntava ahir, en una roda de premsa en què va elogiar la ratxa dels navarresos i va prioritzar sumar punts davant el jogo bonito.

«Estan en un bon moment, això és innegable. Són primers i nosaltres estem a baix. Però no els tinc cap por i anem a Pamplona a competir», manifestava el tècnic, qui trobava «moltes similituds» entre Osasuna i Girona, si bé remarcava quina és la gran diferència:?«Estan fent un any semblant al que vam fer el curs passat, però ells són un club històric, capaç de tenir sempre el camp ple i això és tot un plus». Conscient també que el seu equip desprèn «bones sensacions» però que els resultats no arriben, Machín va ser clar:?«És el moment de les victòries. Si he d'escollir, prefereixo sumar punts i no donar tan bona imatge».

Tot esperant Sobrino

Per enèsima vegada, Rubén Sobrino es quedarà sense debutar. Amb el secretisme absolut per part del club -el tradicional «pendent d'evolució» és l'únic diagnòstic que arriba des de Montilivi-, només Pablo Machín posa al dia de l'estat del de Daimiel quan se li pregunta. A?diferència d'altres setmanes, el sorià admetia que «podem convocar-lo» per anar a Pamplona i que entre ahir i avui al matí «valorarem» aquesta opció, tot i que veure a Sobrino al Sadar és més que improbable tenint en compte que segueix entrenant a mig gas. Això sí, Machín va voler enviar un missatge d'advertència per a tots aquells que esperen impacients l'estrena de l'atacant, espolsant així una mica la pressió que ha pogut anar creixent al voltant de la figura d'un dels fitxatges més destacats de l'estiu:?«Que ningú esperi que serà el salvador d'aquest equip. De Messi i de Cristiano Ronaldo només n'hi ha un parell. Potser debuta i fa algun gol, això no ho nego, però li hem de donar el seu temps».