El Girona ha tornat a ensopegar a Montilivi, on els punts segueixen volant a discreció. Un mal inici de la segona part ha condemnat l'equip de Pablo Machín davant d'un Còrdova que segueix líder. Primer Fidel, després d'aprofitar una mala sortida de pilota del Girona, i cinc minuts més tard Florin, guanyant la partida a la defensa local, han posat un 0-2 que ja seria inabastable pels gironins a l'inici de la segona meitat després d'un primer temps dominat de principi a fi pels catalans però sense encert ni gol. En el tram final l'àrbitre ha anul·lat de manera molt rigorosa un gol d'Alcalá a la sortida d'un corner però poc després ha marcat un penal a favor del Girona que ha permès a Mata fer l'1-2. El col·legiat ha afegit quatre minuts i Aday ha tingut l'empat a les seves botes però el seu remat ha sortit a fora per poc.

La posada en escena del Girona havia sigut bona. La primera part l'equip local ha tingut tot el control del joc i s'hauria pogut avançar en accions de Sobrino i, sobretot, una de Jairo que amb tot a favor ha enviat als núvols. Amb empat a zero i bones sensacions s'ha arribat al descans. L'inici de la segona part no podia haver sigut pitjor. Primer Fidel ha aprofitat una mala sortida de pilota del Girona per batre Becerra i cinc minuts després Florin, després d'un primer refús del porter local, ha situat el 0-2. En cinc minuts, del 54 al 59, el Còrdova ha resolt el partit després de pràcticament no haver donat senyals.

Els dos cops han sigut pràcticament mortals. Els de Machín ho han intentat però només han sigut capaços de retallar les diferències (1-2 gol de Mata al minut 88) i han acabat encaixant la tercera derrota de la temporada a Montilivi (abans van perdre contra Numància i Lugo). El Girona només ha pogut guanyar un partit de local aquest curs i segueix flirtejant amb la zona baixa.

Pablo Machín: «El futbol és encert. Nosaltres ho fem tot molt bé fins l'última fase. Els porters visitants sempre són els millors. No és el primer cop que ens passa, les sensacions són bones però els punts s'han escapat»

«En el primer gol hi ha una falta força clara a Felipe»

Oltra: «Al descans hem corregit algunes coses, hem volgut tenir més la pilota i hem sigut més ambiciosos. Aquesta millora a la segona part ens ha fet guanyar el partit»

- Fitxa tècnica:

1 - Girona: Becerra; Aday, Kiko Olivas (Borja García, min.75), Alcalá, Lejeune, Clerc (Sebas Coris, min.75); Pere Pons, Granell, Felipe; Jairo (Mata, min.68); i Rubén Sobrino.

2 - Córdoba: Razak; Dalmau, Deivid, Rafa Gálvez, Abel Moreno; Nando (Ríos, min.63), Víctor Pérez, Luso, Fidel; Xisco (Markovic, min.75) i Andone (Raúl de Tomás, min.91).

Gols: 0-1, min.53: Fidel. 0-2, min.58: Andone. 1-2, min.87: Mata, de penal.

Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez (madrileny.). Amonestats: Jairo, Becerra, Kiko Olivas i Mata i als visitants Abel Moreno i Nando.

Incidencies: Partit corresponent a la 16a jornada de la Lliga Adelante a Montilivi amb 4329 espectadors.