Isaac Becerra és tot caràcter. Dins i fora del camp. Diumenge passat, contra el Còrdova, va deixar anar tota la seva ira. Va veure com en només uns minuts, l'equip llançava per terra tota la feina ben feta i deixava escapar un partit que, si hagués tingut més encert, hauria pogut emportar-se al seu favor. Empre?nyat com el que més, va fugir cap als vestidors amb cara de pocs amics i a la zona mixta no va tenir esma per dir la seva. Uns dies després i amb la derrota ja païda, ahir va assegurar que tant ell com els seus companys han ?«oblidat» la desfeta amb el líder i que l'única preocupació del vestidor, ara mateix, és «sumar els tres punts» contra l'Elx, en el que es presenta com un partit «importantíssim».

Tot i que la zona de descens és a només tres punts, que l'equip no rutlla a Montilivi i que 18 punts a favor a aquestes altures no serien el millor botí, Becerra és dels que demanen tranquil·litat. No vol sentir a parlar de final contra l'Elx;?el defineix com «un partit més» i recorda que hi ha «temps» encara per millorar els números i començar a mirar cap amunt, l'únic objectiu que ara impera entre la plantilla blanc-i-vermella. «No tenim cap mena de pressió. Hem de sortir a jugar com sempre. Volem guanyar, com ens passa cada partit, però de cap manera estem pressionats. Si ens estiguéssim jugant el Mundial ho entendria, però és una jornada com qualsevol altra», deia, si bé admetia que «ens toca sumar el màxim de punts abans del Nadal per no patir en excés».

Per intentar superar els il·licitans, Becerra té la recepta:?«Hem de seguir com fins ara. Estem jugant molt bé. La sensació que transmetem és la d'un equip que genera moltes arribades i ocasions a l'altra porteria, però que li falta el gol. Hem d'estar tranquils, els resultats arribaran».

També va parlar del fet d'acumular tres targetes grogues i d'estar a només dues de la suspensió. Diumenge passat, contra el Còrdova, també va ser amonestat. El porter, però, treia ferro a tot plegat:?«És un tema que tinc present, però quan estàs al damunt de la gespa no penses quantes targetes tens. Hi ha moments en què actues sense pensar que la teva manera de fer té conseqüències;?així va ser l'altre dia».

Toc d'atenció a l'afició

No és cap novetat que a l'aficionat del Girona li costi anar cada dues setmanes a Montilivi. Aquest curs, però, l'afluència a l'estadi ha disminuït respecte a l'any passat i això ho nota l'equip. Preguntat per tot plegat, Isaac Becerra es va despatxar a gust i va donar per perduda la batalla. «La gent que faci el que vulgui. Hem demanat el seu suport per activa i per passiva, però sembla que no volen venir a animar l'equip de la seva ciutat. Ells matexos. Nosaltres seguirem fent la mateixa feina per als que vénen. Als que no, que s'ho passin bé veient-nos des de casa».