La malastrugança persegueix Sebas Coris aquesta temporada. El jugador de Tossa de Mar era un dels clars candidats a ocupar el buit que deixarà l'onze tiutlar Javi Álamo per sanció demà contra el Còrdova. Tot i això, sembla complicat que el carriler selvatà pugui ser de la partida després que dijous s'hagués de retirar de l'entrenament de Peralada per uns problemes a l'esquena. Ahir tampoc va treballar amb el grup a Vilablareix i es va quedar a Montilivi fent sessions de fisioteràpia. Machín no el va donar per descartat encara però si no millora avui, Coris no podrà aprofitar l'oportunitat que se li obria de tornar a l'onze. El jove del planter ja es va quedar a les portes de ser titular en el partit que el Girona va jugar a Anduva quan una inoportuna contusió al turmell al darrer entrenament el va deixar fora de combat. La lesió va coincidir amb l'operació de Javi Álamo i va fer que Coris no pogués entrar a l'equip aprofitant l'absència del canari. Els grans beneficiats van ser Aday i Pol Llonch. Precisament els dos exjugadors de l'Hospitalet són els dos candidats que té Machín per ocupar el carril dret demà si Coris és baixa definitiva. "Les baixes sempre se'ns acumulen als carrils. Són el nostra Taló d'Aquil·les perquè són posicions de molt de desgast", diu Machín. El tècnic sorià no té gens clar encara l'onze que traurà demà. "Llonch és molt intens i més defensiu. S'adapta bé al carril. Coris en canvi és molt vertical i ofensiu. A veure com es troba demà (per avui)".

Machín complirà demà el primer dels dos partits de sanció que li ha imposat el Comitè per la seva expulsió a Tenerife. El sorià va reiterar ahir que considera "il·lògic i desproporcionat" el càstig i va donar "gràcies a déu" per haver pogut tenir les imatges i així haver evitat una sanció que "segons em va explicar el delegat Javi Galiano podia anar fins als 12 partits". El sorià veurà el partit contra el Còrdova i també contra l'Elx des d'una cabina individual de premsa.

La victòria contra l'Albacete ha acabat amb tots els fantasmes que perduraven del curs passat i malastrugança a Montilivi. "Va anar bé per tot. Esperem que dilluns puguem dir que la darrera victoria a Montilivi va ser contra el Còrdova", assenyala. En aquest sentit, i sobre el rival, Machín va desfer-se'n en elogis. Malgrat haver baixat de Primera, els andalusos s'han readaptat molt bé a Segona A i arriben a Girona com a líders. "Juga com un equip més tot i ser un dels grans. Saben treure molt de rendiment a les seves virtuts i demostren que no necessàriament cal dominar i jugar bé per guanyar partits. La seva qualitat a dalt marca diferències", diu Machín que assenyala el seu col·lega José Luis Oltra com el gran artífex de la bona campanya del Còrdova. "És una referència a la categoria i els ha ajudat a competir tan bé com ho fan".