Una pel·lícula de por. Això és el que semblava ahir el partit del Girona contra l'Elx. No ja pel resultat i per les ocasions desaprofitades per l'equip, que això ja és el pa de cada dia aquesta temporada, sinó per com van anar caiguent lesionats com mosques Aday Benítez, Rubén Sobrino, Pere Pons i també Javi Álamo. Com si un estol d'ocells de mal averany s'hagués instal·lat a la coberta de tribuna per veure el partit i dur tota la seva desgràcia sobre els jugadors gironins. Les lesions d'Aday i Pons són musculars i caldrà veure si són estrebades o ruptures. Pel que fa a Sobrino, el manxec va rebre una patacada a la zona de la cama on va tenir la lesió aquesta pretemporada. Finalment, Javi Álamo va jugar molts minuts a la segona part, amb els canvis fets, amb un esquinç de grau 1-2 del lligament lateral intern del seu genoll esquerre.

Aday està pràcticament descartat per jugar a Palma dissabte mentre que Álamo té molts pocs números. Les proves mèdiques definiran si Pons té res greu i si el cop de Sobrino pot tenir complicacions.

Dotze minuts va aguantar tan sols Aday sobre el terreny de joc. El de Sentmenat va veure de seguida que les molèsties als isquiotibials feien mala pinta i va demanar el canvi. Al cap de poc, Pere Pons també va notar una punxada. El gironí però va decidir aguantar fins a la mitja part quan ja no va poder més. Abans de la mitja part, Sobrino va rebre un cop que li va adormir la cama i tampoc va poder continuar. Ja a la segona part, Javi Álamo va rebre del genoll en una forta trompada amb Álex Martínez. El canari va seguir jugant malgrat el dolor i va ser un dels més actius.

A l'allau de lesions d'ahir se li ha d'afegir la de Richy que va ser operat divendres i en té per un mes i mig. Caldrà esperar dilluns els resultats de les proves per saber si algun està disponible per jugar a Palma.