El nou entrenador de l'Espanyol, Constantin Galca, afrontarà avui a Cornellà-el Prat contra el Las Palmas, que busca sortir del pou, el seu segon examen des que es va fer càrrec de la banqueta blanc-i-blava després de la destitució de Sergio González (18:15, Canal Plus Liga).

En el primer partit de Galca, davant del Llevant a la Copa del Rei, l'equip va presentar una versió més incisiva que en els duels anteriors. La seva aposta en l'estrena va ser ofensiva i la mantindrà amb vista al compromís de demà davant el conjunt canari, amb el qual desitja guanyar i també convèncer i il·lusionar la grada. Tot apunta que els davanters Gerard Moreno i l'equatorià Felipe Caicedo coincidiran al camp amb el migcampista Marco Asensio.

Els canaris porten nou jornades consecutives a la zona vermella de la classificació, però el seu últim triomf davant el Betis (1-0), i la seva recent classificació per a vuitens de final de la Copa del Rei, en què es mesuraran a l'Eibar, han reforçat la seva moral. El tècnic Quique Setién tornarà a recórrer als titulars en un important partit davant un adversari del qual només el separen quatre punts. La mala notícia per a Las Palmas és que Ángel López ha hagut de ser intervingut de nou al genoll dret.