Entre sancionats i lesionats, Pepe Gálvez té quatre baixes per rebre avui el Girona i dues són d'exjugadors del club de Montilivi: els davanters Ferran Corominas i Javi Acuña. El banyolí i el paraguaià són d'aquells futbolistes que «costen un munt de diners» dels que parlava ahir Machín, desgranant la plantilla del Mallorca, però que, per un motiu o un altre, no acaben de rendir. Fins al moment, Coro porta només un gol i Acuña cap.

Corominas va arribar a Mallorca aquest estiu procedent de l'Elx. Fins ara ha jugat onze partits, sis com a titular, i només ha marcat un gol (en la derrota al camp de l'Osasuna). Es perdrà el partit d'aquesta tarda contra el Girona, amb el qual va marcar divuit gols la temporada 2011/12, i no juga a la Lliga des del 28 de novembre.

Per la seva part, Javi Acuña ha jugat set partits, només tres com a titular, i encara no ha marcat cap gol amb la samarreta del Mallorca. La setmana passada va jugar els últims minuts en la derrota del Mallorca a Tenerife, però avui també serà baixa per lesió.