El Girona no ha pogut encadenar el seu tercer partit consecutiu sumant després de caure aquesta tarda a Alcorcón per la mínima. Els de Pablo Machín han fet un partit més que correcte com a mínim per puntuar però un gol afortunat de Chema Rodríguez a la mitja hora de joc elsha condemnat a la derrota. La bona línia amb què va començar l'any amb la victòria contra el Valladolid s'ha vist frenada així amb aquest pas enrere que pot fer que demà, l'equip caigui en posicions de descens depenent dels resultats.

El Girona ha estat realment superior a l'Alcorcón durant la primera part però la manca d'efectivitat als darrers metres ha evitat que els de Machíon s'avancessin en un parell d'accions a pilota aturada d'Alcalá i Mas. Les internades de Clerc han portat molt de perill a l'àrea d'un Dmitrovic que veia impotent com la seva defensa patia molt. No obstant això, els madrilenys s'han avançat en una acció d'estratègia estudiada que ha culminat Chema Rodríguez amb la cara. El central madrileny ha rematat a plaer després que Plano hagi superat Clerc per fer la centrada. Abans de la mitja part, Mata ha desaprofitat l'ocasió més clara del partit en rematar malamant amb l'esperó una centrada de Kiko Olivas.

A la represa, el Girona ha seguit controlant el partit i acostant-se amb més perill que el rival a l'àrea visitant. David Rodríguez ha perdonat el segon però a partir d'aquí el Girona ha realitzat un setge constant a la porteria local. Mata i sobretot Jairo han gaudit d'ocasions clares per empatar. Tampoc l'entrada d'Álamo, Borja García i Aday ha servit per perforar la teranyina madrilenya.

Alineacions

Alcorcón: Dmitrovic, Nelson, Bellvís, Djené, Chema Rodríguez, Fausto Tienza, Campaña, Collantes (m.65, Natxo Insa), David Rodríguez (m.90, Máyor), Óscar Plano i Álvaro Rey (m.75, Razvan).

Girona: Becerra, Coris (m.74, Aday), Clerc, Mas, Alcalá, Kiko Olivas, Pere Pons (m.68, Borja García), Granell, Mata (m.68, Álamo), Alcaraz i Jairo.

Gol: 1-0, m.31, Chema Rodríguez.