Pablo Machín ha repetit molts cops aquesta temporada, en rodes de premsa posteriors a partits, que el fastigueja haver de comparèixer per explicar que l'equip no ha sumat tot i haver fet prou mèrits com per aconseguir-ho. Ahir no va ser cap excepció. El preparador del Girona va considerar que havien creat prou ocasions com per arrencar com a mínim "un empat", va insistir que jugar bé no és cap consol si no es guanya i va deixar clar que "en futbol es guanya per KO, no per punts". I una cosa més: veient les dificultats que té l'equip per guanyar, comença a resignar-se amb la idea que la realitat d'aquesta temporada serà eludir el descens: "Molt ha de canviar a la segona volta perquè no haguem de mirar cap avall, la resta de rivals es reforçaran i cada vegada costarà més sumar punts. El més sensat és pensar que estem més a prop dels llocs de baix que no pas de dalt, anar a guanyar el pròxim partit, i veure cap on ens porten els nostres mèrits, si cap a una zona més tranquil·la o a seguir a baix".

Sobre el partit en si, l'entrenador del Girona va considerar que "el futbol és encert. Ells han tingut una semiocasió que nosaltres hem tingut semblant poc abans en una centrada de Granell. Nosaltres no hem tingut ni la fortuna ni l'encert i ells sí. Preguntat per les protestes per unes possibles mans de Chema Rodríguez en la jugada de l'1-0 va dir que "des de la meva posició no ho he vist però els jugadors m'han dit que hi són. És un gol polèmic que caldrà veure repetit, però no cal donar-hi més voltes perquè els tres punts es queden a Alcorcón i nosaltres marxem cap a Girona de buit".

La titularitat de Carles Mas

Un dels temes que també es va comentar a la sala de premsa va ser la titularitat de Carles Mas, deixant Lejeune a la banqueta. Va ser una decisió valenta, o almenys això es va llegir en molts comentaris d'aficionats a les xarxes socials. "No és cap qüestió de valentia. En Carles ha jugat perquè s'ho ha guanyat, va fer un bon partit dilluns contra el Valladolid i entrena bé. No perquè et diguis Lejeune i vinguis del City o et diguis Carles i siguis de la pedrera del Girona tindràs més o menys oportunitats de jugar".

Tornant al partit i a les dificultats per marcar el preparador va constatar que "sempre és el mateix. no som pitjors que el rival, avui no hem sigut pitjor que l'Alcorcón, però la balança sempre cau a l'altre costat".

Ara el Girona afronta dos partits seguits a casa amb Ponferradina i Bilbao Athletic en el final de la primera volta i l'inici de la segona. Seran clau per determinar a què pot aspirar l'equip? Machín només va voler pensar en la propera jornada destacant que "estic convençut que amb el joc que estem fent en els darrers partits el podrem tirar endavant" i no va voler mirar més enllà.

President Puigdemont

Machín també va parlar de la investidura, avui, de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, com a president de la Generalitat. "El conec de dues o tres converses que hem tingut. Més enllà del tema personal, per Girona ha de ser un orgull que sigui president de la Generalitat. I com que això es tracta de demanar a veure si se'n recorden dels que estem més amunt i no tant al centre i que es faci justícia en algunes coses que s'estan reclamant de fa molt temps", va ?reivindicar el sorià.