Ni està al cent per cent físicament ni diumenge tampoc hi estarà. Ara bé, si Pablo Machín ho considera oportú i el partit ho demana podria donar a Lekic els seus primers minuts contra el Ponferradina. El davanter serbi segueix amb la seva posada a punt i tant ahir com avui, jornades en què la plantilla no tenia entrenament fixat, va treballar en solitari a l'estadi. De mica en mica està millorant la seva condició física després d'acabar la temporada amb l'Atlètic Kolkata de la lliga índia a mitjans de desembre. Tenir tots els papers en regla era l'altre motiu que impedia fins ara Lekic estrenar-se amb el Girona. En aquest sentit, el club gironí confia a tenir a punt tota la paperassa durant el dia d'avui la qual cosa faria que l'exjugador de l'Sporting estigués ja en condicions de poder debutar diumenge. «Està pràcticament fet i burocràticament hauria d'estar en regla», assegurava ahir Quique Cárcel. El director esportiu blanc-i-vermell reconeix que Lekic està treballant bé des que ha arribat però recorda que a causa de la seva envergadura «costa posar-lo en forma». «S'ha de posar en forma però està més bé del que esperàvem», diu. Per a Cárcel, l'arribada de Lekic cobreix l'alarmant necessitat de gol que pateix l'equip. «Els números canten. No és que fem malament les coses a dalt però ens manca encert i busquem més competència», assegura.

Amb Lekic al sarró, Cárcel segueix treballant per a trobar un lateral dret que completi la plantilla. En aquest sentit, el Girona té un objectiu molt clar amb qui ja està negociant des de fa dies i confia tancar el més aviat possible. «Tenim una opció molt clara», diu. Rober Correa, a qui l'Espanyol ha ofert, és un «bon jugador» per al director esportiu tot i que de moment no és la prioritat. Un davanter (Lekic) i un lateral dret eren els objectius d'un Cárcel que, de totes maneres no es tanca cap porta a millorar encara més la plantilla. En aquest sentit, un dels jugadors que agrada de fa temps és Mamadou Sylla (Espanyol). «És un bon jugador i ens agrada molt. Ara bé, s'ha de veure si surt i si ens tindria en compte. Hauríem de valorar-ho tot. Si s'obrís la possibilitat ens ho podríem plantejar», diu. Respecte a reforçar d'altres posicions aquest mes, Cárcel tampoc ho descarta. «Dependrà del mercat. Si veiem quelcom molt interessant ho valoraríem sempre que fos per millorar», destaca.

Renovacions pendents

Sobre la taula de Cárcel fa molts mesos que hi ha tres noms de l'actual plantilla:?Mata, Becerra i Granell. Són tres jugadors que acaben contracte el proper 30 de juny i pels quals el Girona va refusar ofertes l'estiu passat. «Seguim intentant renovar-los encara i ells estan esperant. Esperem arribar a bon port però en les negociacions sempre hi ha dues parts». D'altra banda, Cárcel va obrir la porta de sortida a Marcelo Djalo. El central cedit pel Juventus no ha tingut cap minut a la Lliga i no compta amb la confiança de ?Machín. «En parlarem. El més normal és que es busqui una sortida per jugar més minuts», diu.