El Girona ha tancat la primera volta amb una golejada contra el Ponferradina que li permet respirar i allunyar-se de les posicions de descens. Els de Pablo Machín han signat un dels millors partits del curs a casa en què han estat superiors en tots els sentits al rival. Si bé és cert que els visitants han estavellat dues pilotes al pal, el Girona ha gaudit de més ocasions per fer més gols. Ha costat però la resistència dels del Bierzo ha acabat al minut 35 quan Mata ha obert el marcador després d'una gran jugada d'Aday.

Una rematada al pal d'Acorán hauria pogut canviar el signe d'un partit que ha encarrilat Kiko Olivas, de cap, en una acció d'estratègia només començar la represa (m.49). El central andalús ha sentenciat el partit amb una acció molt semblant a la del segon gol (m.68). Amb tot dat i beneït, Jairo ha ampliat el marcador (m.73). Els darrers minuts han servit per veure el debut de Dejan Lekic amb la samarreta del Girona .El davanter serbi ha gaudit d'una bona doble ocasió per estrenar-se però Santamaría ho ha evitat. Amb la victòria, el Girona clou la primera volta amb 25 punts, cinc de coixí sobre la permanència.

Fitxa del partit:

4. Girona: Becerra; Aday, Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Pere Pons (Alcaraz, min.85), Eloi Amagat (Borja García, min.74), Granell; Jairo (Lekic, min.79); i Mata.

0. Ponferradina: Santamaría; Adan, A. Baró, Pavón (Yuri, min.45), Ignasi Miquel; Casado, Basha, Acorán, Melero, David Caiado (Dima, min.62); i Djorjevic (Pablo Infante, min.72).

Gols: 1-0, min.35: Jaime Mata. 2-0, min.49: Kiko Olivas. 3-0, min.66: Kiko Olivas. 4-0, min.74: Jairo.

Àrbitre: Javier Alberola Rojas, comitè madrileny. Ha amonestat el local Clerc i els visitants Melero i Álan Baró.

Incidències: partit corresponent a la dinovena jornada de la segona divisió, disputat a l'estadi municipal de Montilivi, a Girona, davant 3.861 espectadors.