Hauria estat el debut somiat però Roberto Santamaría ho va evitar. Pablo Machín ja havia avançat que Dejan Lekic tindria minuts i el 4-0 favorable ho va facilitar. El davanter serbi va entrar al terreny de joc al minut 79, amb deu per endavant per agafar sensacions i, si podia, mirar d'arrodonir la golejada amb el cinquè. A punt va estar d'aconseguir-ho ja que en la primera pilota que va tocar es va plantar sol davant Santamaría. El porter navarrès va guanyar-li la partida en l'u contra u i, en el refús, Lekic va enviar la pilota, de cap, per sobre del travesser. "Ha estat una llàstima no poder marcar el gol. Era una ocasió clara, sí. De vegades entren i d'altres no. Toca oblidar-ho i seguir treballant", explicava amb un cert regust amarg de boca al final del partit.

Malgrat no haver-se pogut estrenar amb gol, Lekic va marxar satisfet del partit del Girona. "Després de la derrota a Alcorcón, s'ha vist la bona feina de la setmana. Ara toca pensar en l'Athletic a veure si podem repetir aquest joc fenomenal d'avui", deia. Pel que fa al seu estat físic, Lekic va reconèixer que segueix estan lluny del seu millor moment. "M'he trobat una mica més bé que dies enrere però encara he de treballar més per estar al mateix nivell que els meus companys".

L'arribada de Lekic va ser justificada pel director esportiu, Quique Cárcel, per solucionar la manca de gol de l'equip. Tanmateix ahir, Jairo Morillas i Jaime Mata es van tornar a reivindicar amb un gol cadascun. L'andalús ja en suma 6 -a més a més d'un altre a la Copa del Rei- mentre que el madrileny, 5. Mentrestant, Felipe Sanchón continua sense estrenar-se i ahir va veure tot el partit a la banqueta.