El Girona ha començat la segona volta amb bon peu. Li ha costat un munt, però ha aconseguit desfer-se del Bilbao Athletic, el cuer de la Segona Divisió A, gràcies a un gol de Borja García quan només faltaven cinc minuts per al final. D'aquesta manera, els gironins enllacen dues victòries consecutives i sumen el tercer triomf en les darreres quatre jornades del campionat.

El partit s'ha posat de cares per als locals al minut 21, quan Lejeune ha vist porteria al rematar amb el cap un servei de córner servit per Granell. Aketxe ha empatat amb un magistral xut de falta abans de la mitja hora.

Al segon temps, amb l'entrada de Lekic i Álamo, el Girona s'ha llançat a la recerca del segon gol. Jairo ha tingut un pal en l'única ocasió amb cara i ulls dels blanc-i-vermells, que han tingut en Borja García el seu heroi particular. El madrileny ha estat el darrer canvi i ell ha marcat el 2-1 en una bona jugada quan només quedaven cinc minuts per al final.

Amb la victòria contra el cuer el Girona s'ha convertit en el primer equip de Segona A que aquesta temporada ha sigut capaç de guanyar dos partits seguits a casa. A més a més el 6 de 6 que ha assolit l'equip de Machín en els dos darrers partits els dóna molta tranquil·litat (28 punts) deixant els llocs de descens, que ara marca l'Osca (22), després de la seva derrota a Vitòria, a sis punts de diferència.

2 - Girona: Becerra; Aday (Álamo, min.65), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Eloi (Borja García, min.78), Granell, Felipe (Lekic, min.45); i Jairo.

1 - Bilbao Athletic: Jon Ander; Ramalho, Yeray, Unai Bilbao, Iriondo, Etxebarria; Vesga, Undabarrena, Unai López (Bengoa, min.72), Aketxe; i Santamaría (Guruzeta, min.83).

Gols: 1-0, min.21: Lejeune, 1-1, min.29: Aketxe, 2-1, min.84: Borja García.

Àrbitre: Jorge Valdés Aller. Ha amonestat els locals Lejeune, Aday, Pere Pons, Jairo i Granell i al visitant Bengoa.

Incidències: Montilivi, 4206 espectadors.

Declaracions

Pablo Machín: «Hem fet moltes coses bé, assolint una victòria meritòria. No sempre es pot guanyar, no sempre es pot fer un futbol preciosista. El que he promès sempre és que mai l'equip abaixarà els braços i això ho complim»

«El Bilbao Athletic és l'equip amb més posessió de la lliga i nosaltres els hem guanyat 55% a 45%»

«Hem pogut guanyar gràcies a l'encert de Borja»