El Girona ha aconseguit un punt en la visita al Numància a Los Pajaritos gràcies a un gol de Lekic al minut 91, quan els locals gairebé assaborien el seu primer triomf al seu estadi després de dos mesos. L'empat té el Girona en tretzè lloc, amb 29 punts, cinc per sobre dels llocs de descens

El Numància ha començat millor el partit, tot i que el Girona s'ha mostrat molt segur en defensa. Això sí, els gironins amb prou feines han inquietat el porter local, Munir, en el primer quart d'hora. Borja García ho ha intentat des de la frontal de l'àrea en el minut 20 i el seu xut ha sortit molt centrat, a les mans de Munir. I poc més s'ha sabut del Girona a la primera meitat.

El Numància ha trobat el gol en una jugada dels germans Valcarce, que ja van ser un malson en la primera volta a Montilivi (2-3) a l'equador del primer acte. Pablo ha aguantat bé el seu defensa, s'ha regirat, ha encarat els centrals i, al sortir, ha donat una centrada al seu germà Luis, qui ha trepitjat àrea, ha encarat Becerra i li ha creuat la pilota al fons de la porteria (min. 22).

Amb avantatge al marcador, el Numància només ha rematat una vegada més a porta abans del descans, per mitjà de Marc Mateu (min. 30), però a les mans de Becerra.

L'equip català ha millorat a la segona part, amb més possessió de la pilota i iniciativa, i ha tingut a les botes de Borja García (min. 52) l'empat, però la seva rematada dins de l'àrea ha topat contra un defensor local. El Numància ha despertat llavors de la seva letargia, ha mostrat el seu millor joc i ha buscar sentenciar.

Ripa ha xutat creuat (min. 60) després d'una bona jugada de Julio Álvarez i aquest mateix jugador ha servit una falta directa que ha sortit enganxada al pal (min. 63). Un doble canvi del Girona -han entrat Mata i Javi Álamo- ha representat un nou canviar de guió. Mata ha avisat en una rematada de cap forçada que ha sortit per sobre del travesser (min. 71) i s'ha posat les mans al cap en una jugada posterior en la qual la seva rematada ha fregat el pal (min. 74) amb Munir batut.

Un refús en semierror del central Callens no s'ha convertit per centímetres en el gol de l'empat (min. 79). La igualada sí que ha arribat en el descompte, al minut 91, després d'una falta lateral del Girona servida per Granell i un rebuig de Munir que ha aprofitat Lekic per donar un punt al seu equip.

1 - Numància: Munir; Unai Medina, Regalón, Callens, Luis Valcarce (Ripa, min. 53); Pedraza, Íñigo Pérez; Marc Mateu, Julio Álvarez (Gaztañaga, min. 76), Pablo Valcarce i Alex Alegría (Dani Aquino, min. 84)

1 - Girona: Becerra; Aday (Sebas, min. 76), Lejeune, Alcalá, Kiko Olivas, Clerc (Javi Álamo, min. 67); Borja García, Granell, Eloi; Jairo (Mata, min. 67) i Lekic.

Gols: 1-0, min.22: Luis Valcárce; 1-1, min.90: Lekic.

Àrbitre: Arias López (Comitè càntabre): Va amonestar els locals Alex Alegría i Dani Aquino, i els visitants Alcalá, Lejeune i Borja García.

Incidències: Partit de la Lliga Adelante disputat a Los Pajaritos davant 2.600 espectadors.