El serbi Dejan Lekic es va estrenar amb la samarreta del Girona ara fa tres setmanes contra el Ponferradina entrant al terreny de joc quan faltaven onze minuts per al final. La primera vegada que va tocar la pilota no va acabar amb gol de miracle. Demostrant la pólvora que se li suposa per arreglar als problemes golejadors del Girona.

Una setmana més tard, Lekic va jugar tota la segona part contra el Bilbao Athletic tornant a demostrar, tot i faltar-li el gol, coses molt interessants. Ahir en el seu tercer partit com a jugador del Girona FC, Lekic ja va ser tiular i seu va ser el gol que va rescatar un punt de Los Pajaritos, en el minut 90.

Resum de tot plegat: el serbi ha necessitat 146 minuts per fer el seu primer gol amb l'equip de Montilivi. Un gol que pot afavorir que en les pròximes jornades seguim veient en l'onze titular la samarreta amb el dorsal numero 25. I ja que parlem de números. Curiós que en aquesta jornada el Girona hagi guanyat un lloc a la classificació, però hagi perdut un punt respecte al marge que té sobre les posicions de descens. Tant curiós com haver guanyat un lloc a la classificació i veure com se li allunyaven a dos punts més les posicions de play-off.