Els duels entre els Girona i el Nàstic es poden considerar un petit clàssic de la Lliga Adelante però el descens que van patir els granes la campanya 2011/12 va provocar que durant més de quatre anys no s'hagi produït cap duel oficial a Montilivi entre aquests dos equips. Per trobar l'últim precedent a l'estadi cal remuntar-se al 17 de desembre de 2011, en l'últim partit d'aquell any. Girona i Nàstic estaven enfonsats a la classificació però finalment el triomf es va quedar a casa (3-2) tot i que l'equip que aleshores dirigia Raül Agné va haver de passar el Nadal abocat en posicions de descens.

Un gran gol de falta de Jandro al minut 89 va acabar donant els tres punts als gironins en un duel amb moltes alternatives. Coro havia inaugurat el marcador ben aviat, minut 2, però abans del descans Luna va fer l'1-1 (42). A la represa, Longás va avançar els visitants, però Jandro va aparèixer per fer l'empat (2-2, min. 65) i acabar deixant la victòria a Montilivi (3-2). En aquell Girona també hi jugaven Santamaria, Jose, Migue, Garmendia, Dorca, Tébar, Benja i Dani Nieto, entre d'altres.

Els mals resultats que va obtenir el Girona a l'inici de 2012 van condemnar Agné, rellevat d'entrada per Josu Uribe, tot i que tampoc va poder acabar la temporada. Al final l'equip es va salvar gràcies al tàndem Salamero-Rubi. El Nàstic va acabar baixant i va estar-se tres anys a Segona B fins que va retornar a Segona A l'estiu passat, dotze mesos després del tràngol de Llagostera.