El Girona ha sumat un gran punt aquesta tarda després d'aconseguir anivellar contra el Nàstic en un matx en què els de Machín han jugat setanta minuts amb deu per l'expulsió de Lekic per doble groga. El gol de Naranjo ha posat coll amunt el partit per als gironins que, tot i això, no han defallit i han cercat l'empat en tot moment. El premi l'ha trobat Mata, de penal (m-78). El punt permet els de Pablo Machín encadenar la sisena jornada seguida sense perdre i mantenir el coixí de cinc punts sobre el descens.

El partit s'ha complicat ben d'hora amb l'expulsió per doble amonestació de Dejan Lekic. El serbi ha vist la segona targeta groga per fingir un penal i l'àrbitre no ha dubtat a expulsar-lo (m.20). Els gironins a més a més han vist com en la primera i única rematada del Nàstic a la primera part Naranjo ha avançat els tarragonins (0,1, m.29). Els gironins han hagut de remar molts minuts a contracorrent però no només han estat capaços d'igualar-lo sinó que han tingut l'ocasió fins i tot de guanyar-lo. En una segona part on el Girona ha estat molt superior a un Nàstic, excessivament garrepa, Mata ha transformat un penal forçat per ell mateix (m.78). En el darrer quart d'hora, el Girona ha pogut culminar la remuntada però el debutant Cristian Herrera, en una claríssima ocasió, no ha pogut posar bé el peu per rematar.

- Fitxa tècnica:

1 - Girona: Becerra; Aday (Javi Álamo, min.56), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc (Cristian Herrera, min.72), Pere Pons, Granell, Borja García (Pablo Maffeo, min.80) Mata i Lekic.

1 - Nàstic: Reina; Xisco Campos, Bouzon, Pablo Marí, Mossa, Madinda (Carlos García, min.81), Ferran, Aburjania, Emana, Aníbal (Stephan Emaná, min.67) i Naranjo (Jean Luc, min.53).

Gols: 0-1: Naranjo: min.29; 1-1: Mata (penal) min.77.

Àrbitre: Figueroa Vázquez (Comitè andalús). Ha amonestat els locals Granell, Lejeune i Mata i els visitants Bouzon i Pablo Marí. Ha expulsat Lekic per doble amonestació (min. 20).

Incidències: Partit del vint-i-quatrena jornada de la Lliga adelante disputat en el Municipal de Montilivi davant 4.512 espectadors.

Els vestidors:

- Pablo Machín: "Em quedo amb l'esperit que ha tornat a demostrar l'equip. És veritat que de sensacions no es viu i que hi ha empats amb gust a derrota i d'altres amb gust a victòria. Avui hem sumat un punt molt positiu i vull donar l'enhorabona als jugadors i a la nostra afició perquè avui hi ha hagut una molt bona comunió entre la grada i el camp"

"Hem de mirar les imatges però sobretot en el cas de la primera targeta de Lekic hem d'intentar fer recurs per veure si li treuen"

- Vicente Moreno: "Felicito al Girona pel gran partit que ha fet tot i que les coses se li havien complicat molt d'hora. Nosaltres hem de seguir treballant i millorant per evitar que ens passin coses com aquestes, segurament per la por de perdre allò que tens".