Jaime Mata es va perdre el partit de l'anterior jornada contra el Bilbao Athletic per culpa d'una ?inoportuna microruptura muscular que es va fer en un entrenament. Dimecres, tot i que la millora era progressiva, encara no treballava amb el grup i divendres Machín va dir, sobre la seva participació al partit contra el Numància, que tot quedava a l'espera de la prova que havia de passar ahir al matí, en l'última sessió abans de viatjar. Per una vegada, els pronòstics negatius no es van complir ?-el mateix jugador a mitja setmana no veia clar que estigués a punt?- i el davanter va poder ser inclòs a la llista de convocats. Altra cosa és saber si està per sortir d'inici o el tècnic hi pensa com a alternativa als titulars segons com vagi el partit.

Al costat de Mata l'altra novetat a la llista del Girona és el retorn de Coris, ja plenament recuperat de les últimes molèsties físiques. La seva entrada ha deixat a casa Maffeo, el jove futbolista que ha arribat a Montilivi aquest mercat d'hivern cedit pel City per donar una alternativa més al lateral dret. L'altra absència gironina és la de Pere Pons, per culpa de la groga que va veure contra el Bilbao Athletic, per acumulació d'amonestacions.

El tècnic dels sorians, Jagoba Arrasate, per la seva banda, ha confirmat que Óscar Díaz no entrarà en la convocatòria, com tampoc ho faran per raons òbvies Natalio i Antonio Tomás, que aquesta setmana han sortit del club, ni David Concha, que pateix una microtrencament de fibres i serà baixa durant dues setmanes. Per contra, recupera Pedraza, Juanma i, sobretot, Julio Álvarez que ha entrenat en l'últim tram de la setmana després de ser baixa davant del Tenerife per una recaiguda en la seva lesió de turmell.