Pablo Machín era conscient que, com a mínim contra l'Oviedo, no podria comptar amb Lejeune. Des de diumenge que li donava voltes a tot plegat, pensant a qui faria jugar en el lloc del francès. D'alternatives tampoc en té gaires, a la plantilla. Richy Álvarez es va operar al desembre i tot i que ja s'entrena amb l'equip encara no té l'alta mèdica. Sense ritme de partits ni el to físic adequat, el gallec té molt complicat jugar aquest cap de setmana. L'altra opció, la que té més força ara mateix, és la de Carles Mas. El gironí ja va suplir Lejeune quan aquest no va poder jugar per sanció contra el Valladolid i fins i tot va tenir continuïtat la jornada següent a Alcorcón. D'aquesta manera, sembla que Mas serà l'encarregat d'acompanyar Kiko Olivas i Alcalá. I ell, encantat de la vida.

«Cada setmana espero la meva oportunitat i sembla que ara tinc més números de jugar. Estic més concentrat que mai. Si jugo, intentaré complir i ajudar de la millor manera possible per posar-li les coses difícils a l'entrenador», declarava ahir el jugador, abans de valorar que tot i començar el 2016 jugant, Machín va decidir-lo asseure després de la derrota al camp de l'Alcorcón:?«En Florian (Lejeune)?és un central boníssim. Per això ha fitxat pel (Manchester) City. És difícil superar el seu nivell. El míster va considerar en el seu dia que ell ho faria millor que jo i per això em va canviar. A Alcorcón vam perdre i va decidir canviar algunes coses». Tot i això, el sorià sempre que ha pogut ha elogiat Mas, quelcom que el futbolista té molt present:?«Quan parlen bé de tu et fa sentir bé i et dóna confiança».

Si juga, Mas és conscient que li tocarà frenar Toché, Koné i companyia. «Sempre és pitjor jugar contra davanters així, però alhora motiva encara més. Si ho fas bé, demostra que pots enfrontar-te a qualsevol». Fins ara, ha jugat 3 partits i 196 minuts a la Lliga.